chyba się naraziłem bo Wszyscy się zachwycają, ups![]()
Szukaj
chyba się naraziłem bo Wszyscy się zachwycają, ups![]()
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
żebyś wiedział, że muszęto jest scropowane i troszku poprostowane bo z horyzontem to nie wygląda
było gdzieś ok. 16.00 i zajebiaszcza mgła
mam jeszcze kila kadrów z tego 2 godzinnego pobytu w Międzyzdrojach i jak coś uda mi się z nich wykrzesać to wrzucę
muszę chyba do serwisu wysłać puszkę bo już tak zasyfiony filtr mam, że masakra i nie wiem jakie efekty będą po stemplowaniu bo przy f20 to taka biedroneczki wyszły, że aż (nie)miło
![]()
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Mi proporcje tego kadru pasuja - swietne zdjecie.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
w 1 bym sie wrecz pokusil na obciecie dolu, swietne te kamienie ogolnie. najbardziej mi sie podobaja te lekko pod woda z wystajacymi duzymi. genialne miejsce.
2 chyba tez bym o 2 cm z dolu skosil osobiscie.
Andrzej
Za zdjęcie nr 2 również dam plusa... Kolejny za koloryt pracy... T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
pion nie, ale poziom bdbw poziomie fota ma kopa i klimat
No!teraz to ja rozumiem
![]()
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Nr.2 świetna, choć jedynka też mi się podoba.
Pozdro. Wojtek
Skontaktuj się z nami