Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Marta -

Domyślnie Marta -

Co o tym sądzicie?

1.

2.

3.

4.
    mam 200 powodów do radości

Domyślnie

za mocno i za ostro błyskasz
    ustaw przed lampą jakiś dyfuzor żeby rozproszyć światełko

Domyślnie

za ostre swiatlo
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Lampy nie mam więc tp domowo kombinowane oświetlenie,
    może deko przesadziłem z podciągnięciem przy obrabianiu, poza tym to pierwsze moje próby. Czy tak lepiej wygląda?

1.

2.

Domyślnie

O świetle już poczytałeś od poprzedników. Ode mnie garść rad może nie o fotach które wrzuciłeś ale o samej modelce. Jako ,że ma ona pełną twarz powinieneś maksymalnie skupić się na ukryciu jej niedoskonałości zaś ekspozycji walorów :] Przez walory rozumiem duże oczy i pełne usta. Mz. treba oświetlić twarz całościowo. Zobacz jak cienie poszerzyły i tak już naturalnie szeroki nos. Podobnie z ułożeniem głowy. Spróbuj ją (modelkę) namówić żeby wysunęła lekko głowę do przodu. Golf również nie jest tu wskazany. Znacznie lepiej prezentowała by się z odsłoniętą szyj, która wtedy perspektywicznie wysmukli głowę....uważaj, żeby nie pokazać szyi zbyt masywnie. Pozdrawiam :]

Domyślnie

4 jest cała pomarańczowa. Ogólnie niekorzystnie oświetliłeś modelkę. Niestety nie podoba mi się

Domyślnie

no cóż bywa że sie nie podoba...
    uczę się a rady na bank pomogą w samodoskonaleniu.

Uprawnienia umieszczania postów