Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Justyna - portret

Kilka tygodni temu odwiedziła mnie ponownie Justyna.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Wszystkim poważnym fotografom z Krakowa i okolic chętnie przekażę namiary na tą sympatyczną osobę.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-03-2025 o 11:09 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Nie zgadzam się ze Stigiem że nikt nie zauważył plastiku. Ja zauważyłem! I to zanim przeczytałem Stiga!
    Tak więc ów brak skóry nie pozwala mi dobrze ocenić tego zdjęcia. I to całkowity brak skóry. Zamiast skóry jest jednolity kolor bez żadnych szczegółów. Co jest dziwne kiedy autorem jest taki mistrz jak Andy....

Domyślnie

Maska mi się w ogólne nie podoba. Nie chcę tu wywoływać awantury, ale muszę stwierdzić pewną nieobiektywność wśród oceniających. Ja bardzo szanuję prace Andy'ego i jestem pełen podziwu dla Jego twórczości jak i większość z nas, ale każdemu może się zdarzyć niefajna praca, a tu komentarze, że maska w ogóle nie przeszkadza i wszystko super... A co by było gdybym na przykład ja wystawił tą pracę? Pewnie byłoby, że maska przeszkadza! Na pewno by tak było.
    W tym poście widać, że jesteśmy troszkę niesprawiedliwi i oceniamy zdjęcia chyba ciut po sympatii do "dobrych fotografów" / "zawodowców" czy jak tam jeszcze inaczej, a nie po przedstawionej pracy, bo jeżeli fotkę wystawi np. Andy_O czy kto inny stig, sailor itp.. (oczywiście pełen szacunek!!!) to naprawdę nie znaczy, że będzie to super zdjęcie! Oczywiście oczekujemy z ich strony jak najlepszych prac i jak się pojawiają zdjęcia chociażby w/w Autorów to jest mnóstwo odwiedzających co jest w pełni uzasadnione, ale powtarzam, że nie mają Oni wypisane na czole "Jestem mistrzem i nie popełniam błędów".
    Tu jest dział "Portret" i uważam, że to konkretnie zdjęcie gdyby było np. mojego autorstwa to by się nie podobało.
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Najciekawsze jest to ,że komentujecie zdjęcie andyegoO (jak to odmienić?) z 2006 roku
    Pozdrawiam
    Zbyszek www.wideo-art.pl
    D7100 | D5200 | 80-200 | 17-55 | 18-105 | 85 1.8 | 35 1.8 | Sigma 15 2.8 |

Uprawnienia umieszczania postów