Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Snowboard

Oszczędny w słowach Awatar Tooomek16
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie Snowboard

Proszę o komentarze i wskazówki.

Domyślnie

No to tak po pierwsze kadr jakoś mało ciekawy trzeba było moze podejsc blizej i bardziej od dołu uchwycić i juz sprawialo by wrazenie wiekszego skoku. Następnie krzaki na pierwszym planie co to ma być, to niedopuszczalne. Ma to sprawiac wrażenie, ze sie przedzieram przez krzaczory i widze ridera? Fota ciemna, gdybys był blizej, to by lepiej wyglądało, musisz popracować nad tym. Szeroki kąt by pomógł.
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Oszczędny w słowach Awatar Tooomek16
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie

Dzięki Postaram sie to poprawic

Domyślnie

a ja mam wrazenie, ze zbyt mocno blysniete lampa. Przy srednio doswietlonym kadrze, mocno oswietlony jezdziec mi troche nie pasuje. Moze by tak slabiej blysnac a potem caly kadr rozjasnic? Zeby sie tak mocno nie wyroznial. O krzakach napisal juz poprzednik.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

do przedmowcow (odnosnie krzakow): bzdura

przepatrzcie chocby folio Rafala Wielgusa - jakby nie bylo uznanego (nie tylko w PL) fotografa sportow ekstremalnych

takie kadry dodaja fotce plastyki, przestrzeni, poteguja napiecie

a co do samego zdjecia: szaro-bure, nijakie
    podstawowe moim zdaniem "bledy" to: calosc niedoswietlona, malo efektowny trick (no i - choc to troche inna "kategoria") nieszczegolna miejscowka

snieg powinien byc bialy - nawet jesli dzialo sie to tuz przed zmierzchem
    z kiepskiego / zrobionego na kiepskiej miejscowce tricku ciezko wyciagnac fajna fotke

Uprawnienia umieszczania postów