Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Płotek do wody

Domyślnie

owszem wydaje się, bo teren tam opada i drzewa też są pochylone od wiejącego wiatru. zaraz jeszcze kilka fotek pól ale to w innym temacie

Domyślnie

Niestety efekt filtra połówkowego widać na czubkach drzew w zdjęciu 3.

Trójka słabsza kolorystycznie za mocna.
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

racja. trochę przesadziłem.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka i trójka to nic wielkiego, ale dwójka całkiem przyjemna. Jak na mój gust to jest zbyt przyjemna - ostra, kolorowa, wyważona, skalibrowana. Światła jak trzeba, cienie jak trzeba, kolory jak trzeba.
    Za dużo chyba wysiłku włożyłeś w poprawność zdjęcia, a za mało aby widza czymś powalić.
    No taka grzeczna i poprawna że aż nudna.... Porównałbym go do takiego prymusa klasowego - uczesany, czyściutki, wyuczony, w wyglancowanych okularach i z poważną miną. I nigdy nie mówiący brzydkich słów...

Domyślnie

2 i 3 bardzo przyjemnie sie ogląda. Wszystkie mają ładne kolory a kadr na dwójce wyśmienity. O
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

przyjemne widoczki - taka kojąca jest ta zielen

Domyślnie

Wszystkie trzy bardzo mi odpowiadaja. Przejrzyste, spokojne kolorystycznie kadry. Najlepsza chyba 2
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Wszystkie trzy prace są interesujące... jednakże gdybym miał wyróżniać, to kolejność byłaby następująca... 3, 2, 1,

T_P_
    analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...

Domyślnie

2. dla mnie najfajniejsza - jak napisał swiatlo - do bólu poprawna, ale czasem fajnie obejrzeć takie zwyczajne, proste zdjęcia
    3. też ciekawa - choć zgadzam się, że sprawia wrażenie krzywej
    1. mimo, że kompozycja dość przestrzenna to rezultat jakiś taki płaski jest - pewnie to wina oświetlenia, brakuje mi cieni

Tak czy inaczej całość bardzo udana mz

Domyślnie

to są zdjęcia dość stare, aparat miałem wtedy w rękach od 3 tygodni i jeszcze nie bardzo wiedziałem co i jak. z resztą teraz też nie, ale jest nieco lepiej

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów