Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Asia

Domyślnie Asia

Skoro wyjrzało mi z szuflady ze spacerowymi zdjęciami, to pomyślałem, że pokażę:

- Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

fajne tło
    dwa regały sprzętu

Domyślnie

Ciemno, brak kontrastu, tło odwraca trochę uwagę. Fota do obróbki, ponieważ zabrakło blendy. Można ją zasymulować, rozjaśniając postać, nie ruszając za mocno jednak tła. A nawet jeśli się da to je przyciemnić. Będzie lepiej moim zdaniem. Spory kawał lewej strony jest przy tym kadrze zbędny, nic nie wnosi, i bym go wywalił, zostawiając proporcje bardziej zbliżone do kwadratu. Mnie osobiście bokeh szkła trochę razi (rozprasza), zatem w zależności od umiejętności i chęci, możnaby troszkę te białe kółka rozmazać. Ale na pewno niektórym się spodoba.
    Ogólnie - ot portret w plenerze, bez szału, ale da się oglądać.

Domyślnie

Dzięki za sugestie, blendy nie mialem akurat wtedy ze sobą, ale obróbka może trochę poprawić sytuację. Pokombinuję z kadrowaniem i rozjaśnianiem.
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

Popracuj z modelką ponieważ ma bardzo interesującą twarz i można dużo z "niej wyciągnąć".

Uprawnienia umieszczania postów