Szukaj
hmm ciekawe. sa troche krzykliwe i kojarza mi sie ze znaczkami pocztowymi, ale cos innego![]()
Ciekawe prace ale wywal "Latex" i pozdro![]()
Jedynka - bardzo dobre skojarzenia, podobnie 3, 4, 5 i 7. Szczególnie czwórka niesie bardzo fajny przekaz. Pozytywny wizerunek produktu.
Natomiast 9 - wręcz przeciwnie. Opony przywodzą na myśl śmieci porzucone w lesie. Takie stare, zarośnięte ściółką. Parafrazując słowa piosenki - skojarzenia to przekleństwo - w reklamie bezwzględnie należy unikać jakichkolwiek negatywnych skojarzeń. Skojarzenia pozytywne to plus. Więcej: obsesja reklamy. A więc "felgowe promienie słońca" na 7 i 5 czy "oponowy pień" na 3 i 5 to strzał w dziesiątkę. Co do 6, mam mieszane odczucia. Zbierająca się nad bocianem ciemna chmura może sugerować poczucie narastającego zagrożenia, albo co gorsza konotacje z bóstwem. Ale w tym przypadku być może się czepiam. Ja zrobiłbym na wesołej białej chmurce. Miałbym pewność, że sugeruję lekkość, wesołość, wyższość.
Teraz czas na analizę fotograficzną. Czyli łyżka dziegciu
2 -ta czarna plama przy krawędzi, albo powinna mieć przeciwwagę albo powinna zniknąć.
8 - to co jest tłem, wywala się przed szereg. Zabiłbym zieleń bo teraz "konstrukcja kolorystyczna" podpowiada oku, że tematem obrazu jest gałąź a pomarańczowe jest tylko uzupełniającym tłem.
Reasumując na dwoje babka wróżyła. Te najlepsze prace są świetne.
PS
Na marginesie dodam tylko: to wielka rzadkość firma motoryzacyjna i przyroda w tle.
3 -
fajne prace - podoba mi sie![]()
aczkolwiek z hurtownia opon na pierwszy rzut oka się nie kojarzy
raczej że gumy sparcieja a ptaki i tak będą latać![]()
Ciekawe przedstawienie naszych ptaszków- mi się podoba.
Nikon D40 kit|AF-S NIKKOR 18-55 ED II
Najpierw pomyslalem - fak, co to za szajsAle chwile pozniej - hmm... to jest calkiem najs
![]()
O nawet rym wyszedlJestem na tak
![]()
Skontaktuj się z nami