Szukaj
Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
www.zbokunabok.flog.pl
na remont dotacja była to i chcieli się odwdzięczyć![]()
Jeśli ktoś ogląda serial Ranczo to powinien poznać ten sklepikNowa fasada powstała na potrzeby czwartej serii-Tak powiedziała Pani,która podała mi MAMROTA z półki
![]()
Nikon d700 N d90 Nikkor 18-55VR Nikkor 70-300VR sb900 T 28-75/2.8 S150-500hsm.Ogrom zapalu,umiejetnosci mniej
www.zbokunabok.flog.pl
a jak ta miejscowość się faktycznie nazywa, bo to raczej nie te Wilkowyje pod Tychami? A może Wilkowyja pod Leżajskiem?
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Fajny sklepik, ale laweczke to pod gwiazdki prosze, tam jest miejsce dla spozywajacych ;P
Ławeczka przepiekna, pamieta sie takie sklepy!!! miód i orzechy!!
Wystarczy D80 i troche szklarni i jeszcze jakas żarówka
Miejscowość nazywa się Jeruzal i znajduje się około 70 km na wschód od Warszawy.Kręcone są tam sceny w sklepie,kościele oraz na plebani.Kościół znajduje się 100 metrów od sklepu-obecnie remont dachu.Nie daleko w Latowiczu jest znany z serialu ośrodek zdrowia i urząd gminy oraz dom , w którym mieściła się siedziba lokalnego radia.Dodatkowo powiem ,że organizowane są spotkania z całą ekipą Rancza.Ostatnio zbierano pieniądze na remont kościoła i na licytacji wystawiona była rola w serialu.Sprzedana za 500 zł.Jeśli ktoś ma pytania w tym temacie zapraszam na priv..-w końcu mam działkę w tej okolicy
i mamrota piłem na słynnej ławce
![]()
www.zbokunabok.flog.pl
juz pewnie mozna w euro płacić![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
"Tańczę, śpiewam i stepuję, usuwam ciąże, krawaty wiąże"
Zajrzyj do KRS. Tam niejedna spółka na zapas ma wpisane tyle "przedmiotów dzialalności", że w ogóle nie wiadomo czym się zajmuje
Pozdrawiam,
HiPhoto
... bo ja - przepraszam Państwa - to nauki fotograficzne w Ciemniogrodzie pobierałem ...
Skontaktuj się z nami