Mike widzę to co napisałem. Tutaj się reza czy udziela pomocnych informacji?
Szukaj
Mike widzę to co napisałem. Tutaj się reza czy udziela pomocnych informacji?
Pomysł jest, jak zauważył ostrygad, ale nie do końca wykorzystany. Mniej symetrycznie, jeszcze bardziej podkreślone linie być może i jest ok. Poza tym mocno "domowo" to wyszło, a po obróbce, nadaniu ścianom gładzi, uporządkowaniu wszystkiego, może być coś o wiele więcej.
Autoportret to trudna sprawa ale baw się tym. Szukaj weny dalej... zobaczymy co będzie się działo..
Moim zdaniem to jednak porażka. Same autoportrety są moim zdaniem dziwne a jeszcze takie ładniutkie to już najbardziej.
Pozdrawiam,
http://www.slawomirdejneka.com
No i fajnie że każdy ma swoją wizję - wolność słowa,nie?. Ja też mam swoją. Ostrygad mówi że zdjęcie ma swoją harmonię i ja w pewnym sensie się zgadzam. MikeP twierdzi że po kadrowaniu z lewej możemy zapomnieć o harmonii - po mojemu ma całkowitą słuszność. A teraz wsadzę kij w mrowisko bo stwierdzę ,że mi to zdjęcie bardziej by pasowało cięte z prawej (za ramką lusterka a przed cieniem owego) i z dołu czyli w kwadrat i gdyby głowa była nieco niżej - aparat na takiej wysokości jak jest. Dawało by trochę do myślenia. Ale oczywiście to tylko moje zdanie i każdy ma prawo do odmiennego
Pozdrawiam
Slawekw
Technicznie słabo, ale "swój pomysł..." - podoba mi sięWidziałem tutaj pomysły żywcem zerżnięte z S. Brodzika, które jakoś mi nie pasowały z powodu baraku kreatywności autora. Tutaj, przynajmniej jest pomysł.
Gratuluję![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
oj zapomniałem spojrzeć czy coś sie dzieje w moim temacie bo myślałem że nic ...
a tu prosze
no ja gościa nie znam akuratS. Brodzika
może sobie jeszcze z nim powalcze przez chwile...
znaczy się z tym zdjęciem
powtorzyć i tak go nie powtórze bo było robione z domu w Bydg, a musiałęm zmykać na studia do Poznania
ja tworząc takie różne zdjęcia (jak ten poprzedni portret, marchewkowy :P, siostry ) próbuje się nauczyć ponieważ nigdu nie brałem się za taki przemyślany portret...
a Wy przy swoich często arcydziełach (jak dla mnie) mówicie że tu ciąć z prawej, tam jeszcze co innego...
więc uczę się czytając ale kiedy sam nie spróbuje to i tak nie załapie nic
a pare na początek porażek no to nic złego, w końcu się ucze
więc się nie krępujcie nawet w zrównaniu z błotem pod warunkiem że będzie to kreatywne błoto
Pozdrawiam
Łukasz
48ProjectBlog[/CENTER]
oklepane
Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...
a tam zaraz twój pomysł![]()
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
Skontaktuj się z nami