Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: moj pomysł...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie moj pomysł...

..na autoportret:

mi się podoba, jednak bardzo się zastanawiam czy mi się od Was nie dostanie...

Pozdrawiam
    Łukasz
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Spoko. Tnij dół i lewą , spróbuj zarzucić winietę. Oko wystające znad sanek nie bardzo. Drugie ok, ma być otwarte.

Domyślnie

bardzo oryginalny, pewnie z 30-50 uzytownikow tego forum ma cos takiego w avatarze

Domyślnie

Nie chce być złośliwy ale to coś w stylu zdjęcia nastolatek z n-k.pl ...

Domyślnie

hmm mi akurat bardziej niż samo to że jestem schowany za aparatem bardziej spodobalo sie wykorzystanie malego lustra do zdjęcia które daje możliwość wykorzystania tej przestrzeni naokoło...mi przynajmniej daje to wrażenie fotografii zawieszonej na ścianie..ale może tylko mi ;]
    entuzjastą n-k.pl nie jestem więc się nie odnosze do tego co napisales :P
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

ok, to co widzę zapewne inaczej odbieram niż Ty bo nie wiedziałem co chciałeś pokazać...
    Ale jeśli chciałeś żeby to wyglądało jako fotografia na ścianie, to nie wkur*** by cię jakby Ci ktoś zrobił zdjęcia tak kadrując żeby "twój atrybut", najważniejsza część zdjęcia(tak mniemam) była ucięta?

Domyślnie

liczyłem na rady a nie wykład o wkur...aniu )

dziekuje ostrygad, geometria akurat zamierzona
    postaram się poprawić i zobaczyć czy to ujęcie jest coś warte więcej niż nasza klasa.... :P

pzdr!
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Ja tu widzę całkiem coś innego niż obraz zawieszony na ścianie , czy odbicie w lustrze. Fajny motyw robią prostokąty , geometria i rytm jaki jest widoczny jeszcze bardziej po przekadrowanu (uciąć trochę dołu i prawej) . Dlatego właśnie nie wydaje mnie się aby nastolatki z NK wiedziały co to rytm w zdjęciu czy geometria. Możliwe ,że autor sam tego nie zauważył , jednak nie zmienia to faktu ,że dla mnie właśnie rytm i geometria prostokątów jest w tym foto ciekawe. Zdjęcie z potencjałem mz. Autorze popraw. Skadruj całą głowę w lustrze nie zapominając o rytmice i geometrii.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    Ja tu widzę całkiem coś innego niż obraz zawieszony na ścianie , czy odbicie w lustrze. Fajny motyw robią prostokąty , geometria i rytm jaki jest widoczny jeszcze bardziej po przekadrowanu (uciąć trochę dołu i prawej) . Dlatego właśnie nie wydaje mnie się aby nastolatki z NK wiedziały co to rytm w zdjęciu czy geometria. Możliwe ,że autor sam tego nie zauważył , jednak nie zmienia to faktu ,że dla mnie właśnie rytm i geometria prostokątów jest w tym foto ciekawe. Zdjęcie z potencjałem mz. Autorze popraw. Skadruj całą głowę w lustrze nie zapominając o rytmice i geometrii.
    Widzisz rytm w zdjeciu po przekadrowaniu... Heloooł... czy to nie bedzie juz inne zdjęcie?

Domyślnie

Heloooł
    błagam tylko bez helloooł
    ooo to akurat można podpiąć pod n-k
    ale to tak tylko w żartach
    48ProjectBlog[/CENTER]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów