Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
a może by tak pomyśleć, że autoportret to nie jest koniecznie zdjęcie samej twarzy z emocjami w oczach - jakie by one nie były. Spróbuj wyrazić siebie poprzez to zdjęcie. Nie podawał nam na talerzu swojej oświetlonej twarzy - bo do mistrzów oświetlenia masz jeszcze dłuuuga drogę. Pokaż nam siebie z innej strony. Może na przekór nie rób zdjęcia twarzy. Czy to jest jakaś droga, kto wie?. Tak sobie gdybam w sumie Ale może w tym gdybaniu jest jakieś rozwiązanie. Tak samo jak było wyzwanie z tematem "dźwięk" - ilu było fotografów tyle było wizji. I każda była inna. I nie w każdym przypadku dźwięk był podany jak na talerzu - i czy jest to jest sposób na autoNOVIKĘ - musisz ocenić sama

Tak ... tak ... z kolegą należy się zgodzić w 100% a czytając wcześniejsze posty co do prac autorki można wyciągnąć jeden wniosek ... Chłop dobrze gada, mądrze i zaczyna pomagać - radzić.

Jak reszta już wychwaliła 4 to i ja pochwalę, zdecydowanie najlepsza i W KOŃCU INNA

Widzę Novika, że wzięłaś sobie rady kolegi bez emocji i proszę, chyba nie tylko ja jestem tak miło zaskoczony. W tej fotce 4 mimo, że nie ma twarzy widać emocje.

Pokazałaś się z zupełnie innej strony i naprawdę miło się na to patrzy.

Pozostaje tylko prosić o więcej.

Pozdrawiam Paweł