Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 55 z 55

Domyślnie

heheh widzisz nie było by tego całego zamieszania gdybym nie naoglądał się masy błednie zrobionych HDR-ów cukierkowych, bajkowych i plastikowych. Dobrze uświadomił mnie link podany w jednym poście naprawdę warto poćwiczyć bo technika jest super lecz nie łatwa, ale ja się nie poddaje po pierwszej porażce
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

bombel
    Gość

Domyślnie

Podałeś mi najlepszy argument, jaki mogłem sobie wymarzyć!

Cytat Zamieszczone przez Ozborn Zobacz posta
    heheh widzisz nie było by tego całego zamieszania gdybym nie naoglądał się masy błednie zrobionych HDR-ów

Ale wyobraź sobie, jak trąbię o tym tak mniej więcej od trzech lat na tym forum - to jakoś cały czas są ludzie, do których to nie może trafić.

Domyślnie

Bombel twoje nauki nie idą w las. Przynajmniej do mnie trafiły.

Kiedyś też zaczynałem od tragicznych hdrów, wątków nie przytoczę bo już nie ma w nich zdjęć.

Teraz stosuje czasem tą technikę do wydobywania szczegółów z cieni i wyrównywania tonów.
    I mało kto się może domyśleć że to np. też jest hdr:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=87799&page=2
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

bombel
    Gość

Domyślnie

To miło, bo wracasz mi wiarę w ludzi.

A jeśli jest hdr, w którym nie idzie się domyślić, że to hdr - znaczy, że dopiero wtedy jest dobrze wykonany. Poważnie.

Domyślnie

Bo widzisz są ludzie otwarci na propozycje i są ludzie, którzy do końca życia będa upierać się przy swoim. Ja zrozumiałem i się cieszę i mówiąc szczerze wywaliłem te pseudo hdry z każdej strony gdzie je wstawiłem. Nie będe się nimi ośmieszał. Bo moje motorki są doceniane przez nie których w kraju i za granicą na transworld motocross. A te foty by mogły mi namieszać

A odnośnie linka od jessusa dobra fotka
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów