Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Domyślnie HDR-owo klimatowo

Witam zawsze wstawiam tylko motorki ,teraz przyszła pora na cos innego. Z góry mówie, żę JA uważam hdr za coś takiego i osoby, którym taki typ hdru nie odpowiada proszę o nie wypisywanie nietaktownych komentarzy, każdy może mieć swój typ HDR-u a ja mam taki.

1

2
    NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8

Domyślnie

1 typowy wiejski klimat bardzo fajnie uchwycony tylko dlaczego te snopki nie pospinane pasami?To niezgodne z przepisami
    2 bardzo ciekawa....jak dla mnie,szkoda mi tylko przycietej chmurki w górnym prawym rogu.Zajeb..... chmurki i kolorki też
    Pozdro
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Na temat HDR'u się nie wypowiem, bo jak napisałeś każdy ma swój typ , ale powiem Ci, że kadry mi nie pasują, na pierwszym widział bym w całości obie te przyczepy... a na drugim trochę mi przeszkadza ten central..., ale za to niebo ma potencjał...

Domyślnie

Powiem tak te dwie foty to typowy strzał. 1 fota- fociłem Joasię i nagle jedzie ciągnik najpierw olałem, że jedzie, ale po chwili namysłu odwróciłem się i poszedł strzał i tak zostało az w końcu zdecydowałem się z tym cos zrobić, 2 fota wiem że centralnie, ale to bez namysłu test szkiełka i tak poszło szedłem stanołem na mostku i strzał od tak i ruszyłem dalej z Joasią heheheh. Taka historia tych fotek bez namysłu wielkiego, ale jak hdrka zrobiłem zobaczyłem, że jednak mają to cos w sobie

Domyślnie

ja powiem wiecej, gdybyś dwojkę zrobił normalnie byłaby piekną fotką - a tak zawsze bedzie budzić komentarze których sobie nie życzysz , tak więc błędem jest pokazywanie zdjęć z góry nakazujac odbiorcy jak ma to ogladać, lub czego nie komentować
    jezeli fotografie mają słuzyć tylko autorowi to mija się z celem publiczne ich pokazywanie - kazdy styl fotograficzny ma swoje kanony i nie mozna ich do woli naciagać

pozdrawiam

Domyślnie

Kolorystyka ładna
    1 kadr ciął bym za 1 przyczepą ,
    2 za dużo "Nieba" ,
    na Forum fotki 800x600px .

Domyślnie

harb dobrze prawi, myślę że możesz to wziąć pod uwagę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    (...) kazdy styl fotograficzny ma swoje kanony i nie mozna ich do woli naciagać
    (...)
    HDR to nie styl. To technika.
    W tym wypadku nieopanowana. Albo coś jest HDR albo nie. Nie wiem czy to nietaktowne będzie ale wyszły gnioty.

Domyślnie

A to jeszcze jeden taki retro

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów