Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: sukienka :)

Domyślnie Re: sukienka :)

Cytat Zamieszczone przez eose*
    Zgadnijcie czyje to zdjęcia?
    .... nie zgadne w zyciu... linki sie nie otwieraja

Domyślnie

Już poprawione, chciałam być szybka i skopiować, ale niestety, nye da radi.

)

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

nie wiem kto jest fotografem, ale pierwsza fota mi się podoba!

Domyślnie

ja obstawiam na foto nr 3

fajna seriaa generalnie calosc jest dobra (noo jedynie ta z przeswietleniem mnie nie ujela)

kto robil foty??? hmm ... moze ci panstwo?? :P

Domyślnie

no, niezłą lufę mamy na forum. 2 i 3 wpada w moje gusty. eose*, bez urazy za słownictwo ! Nie wiem, kto cię focił, ale dobrze wyszło.

Z ciekawości dużo zdjęć zrobiliście, aby wybrać tych kilka dobrych? Z własnego doświadczenia wiem że ok. 10% zrobionych zdjęć mi się naprawdę podoba.
    pozdrawia nox
    pstrykam D80

sailor
    Gość

Domyślnie

seria bardzo ok. troche za duzo szopa ale w sumei do przyjecia
    fotograf... albo wizard albo Ty

Domyślnie

No nie wiem czy z selftimera, jest tak łatwo focić. Ludzie zostawcie tego PSa w spokoju. Nie macie dość tych okładek z sztucznymi zębami, zliftingowanymi cerami i kolorowanymi oczami. Natura jest piękna. Liczy się uchwycona chwila...
    Co bynajmniej nie zachęcam do fotografowaia smieną ..
    pozdrawia nox
    pstrykam D80

Domyślnie

...Stary... dzis jak foty nie podmalujesz to Cie zjedza... policz ile trwa pukniecie fotki a ile siedzisz przed kompem.... NC NX, Adobe... PS albo Lightroom za pasem..... w sumie w sam raz na jesienne wieczory :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nox
    Ludzie zostawcie tego PSa w spokoju. Nie macie dość tych okładek z sztucznymi zębami, zliftingowanymi cerami i kolorowanymi oczami.
    Kto każe w Photoshopie robić na każdym zdjęciu cerate zamiast skóry, porcelanowe zeby i szklane oczy? Mało to innych możliwości daje PS? Nieskończenie wiele. Sprowadzanie obróbki tylko do retuszowania mankamentów urody to wg mnie nieporozumienie. Nie widzę nic złego w obróbce cyfrowej, a wręcz przeciwnie - same plusy. To że niewszyscy umieją z tego korzystać z umiarem i odpowiednio to inna sprawa. Mam nadzieję, że ja kiedys się nauczę Jak się kupuje CKMa, Playboya czy coś w ten deseń, to chce się poogladać piękne kobiety o nieskazitelej cerze i kształtach, takie założenie twórców, wiadomo że zdjęcia te mają zwykle niewiele wspólnego z rzeczywistością - i coż z tego?

Jak kobieta ma nieskazitelnie wygladać z jakiś okazji to się maluje, dobiera strój, dodatki, fryzure itp. itd. [retusz manualny]- normalnie, na codzień wyglada inaczej.
    Jak sie furą jedzie na śłub to też trzeba umyć, wypastować, wypolerować, zapaćkać rysy, zapryskać oponki, wyglancować felgi, wypucować szybki itd.
    Jak fotka idzie do publikacji to też warto podrasować [retusz cyfrowy] możliwie co nieco, a jak do albumu - to już bez znaczenia...

Coś się zapuściłem z wywodem chyba... mam nadzieję, że wiadomo mniej wiecej o co mi chodzi Głowa coś nierześka już... lepiej pójde spać

Cytat Zamieszczone przez nox
    Liczy się uchwycona chwila...
    W fotografii przyrody, reportażu itp. owszem. Fotografowania modelki w studiu czy plenerze nie nazwałbym "łapaniem chwili"
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów