Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Szklarnia

Domyślnie Szklarnia

Pokazywalem juz zdjecia z tego miejsca. Tym razem troszke inne podejscie do tematu. Ciekawy jestem opinii. Dzieki i pozdrawiam

Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

jak dla mnie super. Bardzo takie ujęcia/kolory/tematy/światło lubię. Wolałbym jednak, żeby było do bólu symetrycznie (ludzie i cienie jako asymetria wystarczą w zupełności). Ale zaznaczam, że to moje prywatne preferencje, zawsze je wybieram przy takich obiektach.

Domyślnie

Świetne. Podnieś kontrast cieni.

Domyślnie

Za sugestia anchela. Bardziej kontrastowo w cieniach.

Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Kapitalna budowla i świetna fota - pozdrówka ...
    NIKON

Domyślnie

Wersja "po korekcie" fajniejsza - ale mimo wszystko jakoś wolę Twoje zdjęcia w kolorach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Wersja "po korekcie" fajniejsza - ale mimo wszystko jakoś wolę Twoje zdjęcia w kolorach
    W rzeczy samej...tamte były czyste i przejrzyste.W BW te cienie i światła stają się mało czytelne.Obiekt b. ciekawy.Nie wiem czy korekta poprawiła zdjęcie..... i tak pierwsze nie było złe.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Obiekt zapewne bardzo ciekawy, ale IMO bardzo trudny do sfotografowania.
    Niestety w sposób w jaki go przedstawiłeś jest bardzo mało czytelny w odbiorze.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów