Dzięki serdeczne. O to mi chodziło. Ale po kolei:
i przytłoczenie wielkością. Stary posępny, wielki dumny i nikomu niepotrzebny. To chciałbym mieć na zdjęciu
To ostatnie zdjęcie to był tylko przykład moich problemów...Popatrz np. na ostatnie zdjecie
To był taki snieżny klimat który strasznie mnie ujął... Pomarańcze żółcie... Było, ciemno, smutno i nieraealnie...b/ nie moze byc chyba mniej atrakcyjne kolorystycznie (balans bieli, tonacja)
A jak skorygowałem balans beli ten klimat znikł...
No i tutaj mam problem. Nie wiem jak ugryźć ten budynek. Za wszelkie sugestie jestem wdzięczny. Chodzę i szukam. Książki mi tu niespecjalnie pomagają...c/ kadrowanie w zaden sposob nie pokazuje posępności
Czekam aż się pojawi "to" światło w dzień. Na razie to co zrobiłem zupełnie do mnie nie przemawia.Nie rob zdjec w nocy, rob w dzien
Spróbuję wejśc jutro na teren gazowni, może się zgodzą.c/ nie musisz kadrować całego budynku. Czasami nawet duże zbliżenie ściany z jakimiś detalami powie wiecej o nastroju fotografującego i klimacie zdjecia niz krajobrazowo-pocztówkowa perspektywa.
hihihi uparłem się na gazownie, i nie spocznę dopóki jej nie zrobię takiej jaką ją widzęf/ No i pamietaj, zeby zrobic naprawdę dobre zdjecie architektury, czasami trzeba lat![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami