Witam
bombel a tak lepiej ?
kolory są praktycznie z puszki, mało ingerencji PSa...
Szukaj
Witam
bombel a tak lepiej ?
kolory są praktycznie z puszki, mało ingerencji PSa...
Et tu Brute contra me?!
A co to ma za znaczenie, że kolory z puszki? Odkąd to 'prostość z puszki' jest gwarancją dobrych kolorów, że już o WB nie wspomnę? Nie, nie... Tego noża w serce się po Tobie nie spodziewałem.
A czy lepiej? Chyba nie, za środkowo, że tak to ujmę, choć nie wiem, czy w tym wypadku powinien to być zarzut. I kolorki dalej nie są moje ulubione (co wcale nei oznacza, że nie mogą się komu innemu podobać). Mnie nie podchodzą, ale to moje zdanie i nie ma obowiązku się zgadzać.
TO minusy. A co na plus? Otóż dostrzeżenie delikatnej i wiotkiej trawki i zestawienie jej ostrej sylwetki z otaczającą, białą pustką. Ładne, choć najbardziej wolałbym poprzednią trawkę i inny kadr. Te piony, jakoś ich naprawdę nie lubię...
Mówiąc zaś o 'nie-pionach' () miałem na myśli coś takiego jak poniżej (tak, wiem, że to inne zdjęcie, ale dam tutaj)... I choć na tym poniżej też nie jest biało, jest za to i zimno (bo zafarb niebieski) i mniej fioletowo.
I jak zwykle wyjaśnienie - jak chcesz usunięcia obrazka, to zadzwonię do modów, żeby usunęli, jak przekroczę limit czasu i nie zdążę edytować.
Bomblowa wersja ciekawa. Wolałem z fioletem
A twój poziom byłby też całkiem na poziomie gdyby go tak mocno ciachnąć od dołu jakieś 2 - 3 cm.
bombel chyba obaj lubimy kwadraty... (jejku dobrze, że nie trójkąty)![]()
Wiesz tak ja jak i Ty mamy świadomość, że mamy tu do czynienia ze czymś czemu daleko jest do doskonałości. Niedziela godz. 5:20 zadzwonił telefon - Piotrek to jedziemy, jasne że jedziemy - pojechaliśmy w pole zasypane śniegiem i nie było tam żadnego słonia, żyrafy, pomostu. Więc pozostało nam fotografować o takie oto jakieś porośla.
drogi bomblu, nie mów tak proszę, bo czy Ty nigdy nie poczyniłeś gniota... ja naprawdę nie chciałem :>Tego noża w serce się po Tobie nie spodziewałem.
[edit]
![]()
To ostatnie całkiem przyjemne,ale ja mam spaczony gust......![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
W zasadzie, to ja robię same gnioty, i nawet się tym niespecjalnie przejmuję, dokąd mnie to cieszy. Najgorzej będzie, jak zacznę robić skończone arcydzieła, ale już bez radości. Ale wracając...
Mówiąc o nożu w serce nie miałem na myśli - broń boże, taki bezczelny to ja jeszcze nie jestem (choć bywam podejrzewany) - Twojego zdjęcia. Zdjęcie jest OK i ja się nie zdjęcia czepiam, tylko słownego wyjaśnienia.
Jakoś tak dajesz do zrozumienia, tak usprawiedliwiająco - że skoro kolory są prawie prosto z puszki, to powinny być dobre. Akurat to, że 'praktycznie' nie są ruszane nie jest dla mnie żadnym argumentem. Myślałem, że dałem się już poznać z tego zdania, że prosto z puszki to nie jest szczyt moich marzeń - stąd wypowiedź o nożu.
edit -
No, i to drugie, kwadratowe jak dla mnie kadrowo dużo lepsze niż pierwsze. Dużo, dużo lepsze, naprawdę. Choć kolor dalej mi nie pasuje, ale przynajmniej kadrowo bardziej mi leży.
bombel zła interpretacja, Tyś moim guru w post processingu i jak powiesz, że jest źle to wiem że jest źle...Jakoś tak dajesz do zrozumienia, tak usprawiedliwiająco - że skoro kolory są prawie prosto z puszki, to powinny być dobre.
ehe ehe, guru-szmuru, a potem mi wymyślają od guru, co przepędza oglądających z wątku...
W dodatku naprawdę tak było...![]()
Czy nie sądzisz,że tnąc po linii horyzontu dostajesz całkiem fajny minimal-art,..teraz to są dwie nałożone na siebie fotografie.
najlepsze kwadraty...ja niestety nie pomyślałem o horyzoncie![]()
Skontaktuj się z nami