Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Lekcja pianina

Domyślnie

>tyle ze potem lapy wywolywaczem nie smierdza

dobre porównanie !
    Wszystko zależy od człowieka. Jeden lubi pstrykać do skutku i "szukać światła" a inny ślęczeć przy compie...

Sam ślęczę w robocie, więc może dla tego metody naturalne mają u mni fory, jako urozmaicenie życia...
    pozdrawia nox
    pstrykam D80

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor
    nigdy za wszelką cenę nie wpaść w manierę przerostu formy nad treścią.
    w Stanach to nie grozi chyba ze ta forma bedzie landrynkowo-plastikowa.. niestety do nas rowniez trafia "hamerykansky" zalew tandety, plastiku i snobizmu .. brrrrr
    Wolę zalew landrynkowej tandety i plastyku, niż nadętego snobizmu i napuszonego zarozumialstwa.
    Jak widzę komentarze tzw speców wobec publikowanych tutaj amatorskich prac, to widzę że żaden z tych komentarzy nie ma ani grama życzliwości, a jedynie służą one temu aby taki napuszony muł mógł się puszyć przed podobnymi napuszonymi mułami.

Domyślnie

Ludzie rozmawiamy o zdjeciu, zgoda ze zdjecie jest slabe technicznie ale kurcze czy jakos techniczna to wszystko? Zdjecie ma jakis przekaz, cos pokazuje. W sumie w pewnej kategorii wygralo konkurs co prawda nie jestem przekonany co do tych rak
    Pewnie ze dla autora ma przekaz bardziej emocjonalny niz dla nas.
    Mam wrazenie ze obie strony lekko przeginaja w slowach.
    Swiatlo jak tak tragicznie odbierasz nasze forum to tez nie rozumiem po co tu wchodzisz? Wybacz nie kazdemu musi sie podobac Twoje zdjecie i nie kazdy bedzie je chwalil.
    Pozdrawiam.

sailor
    Gość

Domyślnie

służą one temu aby taki napuszony muł mógł się puszyć przed podobnymi napuszonymi mułami
    obrazasz tym sposobem kilka tysiecy uzytkownikow tego forum.

Wolę zalew landrynkowej tandety i plastyku, niż nadętego snobizmu i napuszonego zarozumialstwa.
    jelsi chcesz i uwazasz ze wszystko amerykanskie jest o niebo lepsze od polskiego snobizmu (choc ten snobizm to raczej za wielka woda sie przejawia) proponuje:

pokaz dobre zdjecia ze stanow .. ja pokaze ci dobre zdjecia z polski. nie wiem bowiem czy zauwazyles ale nawet na amerykanskich serwerach ze zdjeciami najlepsze noty zdobywaja fotografowie z rosji polski czech i ogolnie rozumianego bloku srodkowo wschodniego. to jak? podrzucisz jakies foty?

Domyślnie

dla mnie ma wartość i uwierz mi, że 100x bardziej wole takie niż manekinowe plastiki.
    Zdjęcie ma opowiadać, a nie tylko pokazywać.
    Czy fotografia jest sztuką? Nie, jest czymś więcej...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów