Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Praha jest tez taka

1. - troche nieostra... i leci w lewo...

2. troche dzika...

... jakos tak mi ciagle wychodzi, ze ciekawe ujecia sa ciagle pod swiatlo... jak obrabiac takie foty?

Domyślnie

rawy , warstwy korekcyjne odzielne na niebo i oddzielne na resztę , pomocny też jest filtr typu szara połówka
    zdjęcia które pokazałeś to jak dla mnie nadają się do kosza , nie zewzględu na obróbkę ale ze względu na kadry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    rawy , warstwy korekcyjne odzielne na niebo i oddzielne na resztę , pomocny też jest filtr typu szara połówka
    zdjęcia które pokazałeś to jak dla mnie nadają się do kosza , nie zewzględu na obróbkę ale ze względu na kadry
    To tu była jakaś obróbka...
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    zastanów sie trochę przed wstawianiem takich fotek bo to naprawdę niczemu nie słuzy - sa to kolejne Twoje zdjecia
    na bardzo słabym poziomie

Domyślnie

1 ciachnieta zdrowo z gory jeszcze ujdzie, ale to tylko dla tego ze ostatnio gralem w farcry2
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zastanów sie trochę przed wstawianiem takich fotek bo to naprawdę niczemu nie słuzy - sa to kolejne Twoje zdjecia
    na bardzo słabym poziomie
    Się podpisze pod tym.

Uprawnienia umieszczania postów