Szukaj
Nie kumam tego setu...i do tego w portrecie...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Nowy jestem , więc kwestię odnośnie kategorii pominę. Całkiem fajny pomysł na historyjkę. Światło ładnie modeluje , kadry dosyć dynamiczne, kolo gra przeciętnie (musiały być niezłe jaja przy kręceniufajne wypłowiałe kolory , ostro (poza 2 i chyba 4 gdzie ostrość trochę uciekła z twarzy) i czysto. Podoba się :]
przerzucić do reportażu
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Ja bym widział tylko jedynke
Rewelacyjna fota - głównie za pomysł.
mnie pasuje 5![]()
Dla mnie bomba cały set. Im więcej głosów ludzi, że nie rozumiątym lepiej dla CiebieMasz zadatki na artystę
![]()
Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.
bardzo słabe zdjęcia
ja tez na nie, ale masz pomysl, masz checi, masz miejsce... walcz dalej![]()
Andrzej
Historyjka rozumiem z życia wzięta? Dobrze pod względem fotograficznym - warsztatowym. Jedyna uwaga jaka mi się nasuwa to kontrola kolorów, lub balansu bieli oraz temperatury światła. Mam wrażenie że twarz wybuchowego bohatera opowieści jest za każdym razem troszkę innego koloru. Poza tym w porządku. Jeśli pierwsze zdjęcie ma sugerować oczekiwanie oraz spóźnienie, to brak mi w sesji zdjęcia drugiego, które sugerowałoby pośpieszne zajmowanie miejsca przez fotografa i wręczanie zdjęć do oceny.
Skontaktuj się z nami