Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: pływak

Domyślnie

Też nie kumam...jedynka i dwójka jak dla mnie na nie, głębia ostrości mała...najbardziej ostatnie jeśli już. Sam nie wiem co o tym myśleć...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Bardzo mało plastyczne światło na wszystkich fotach mz. 3 , 4 groteskowo... 1 ciasnota i ten dodawany blur którego jestem przeciwnikiem. Myślę ,że może lepiej było by spróbować pójść z pływakiem w jego naturalne środowisko. Może być ciężko wbić na basen na foty ale próba nie strzelba przecie zawsze można wynająć jeden tor tylko dla siebie ;] pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    Bardzo mało plastyczne światło na wszystkich fotach mz. 3 , 4 groteskowo... 1 ciasnota i ten dodawany blur którego jestem przeciwnikiem. Myślę ,że może lepiej było by spróbować pójść z pływakiem w jego naturalne środowisko. Może być ciężko wbić na basen na foty ale próba nie strzelba przecie zawsze można wynająć jeden tor tylko dla siebie ;] pzdr.
    tak rysuje 50 1.4 G nic nie jest dodawane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szloser Zobacz posta
    przemyśl to dobrze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mont Zobacz posta
    przemyśl to dobrze
    nie musze myśleć
    http://www.ftp.robertslusarz.com.pl/_DSC2259.NEF

Domyślnie

Niee, no ja Ci wierzę ale kto wie... może się mylisz i niewidzalna ręka użyła blurrrra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szloser Zobacz posta
    To ale do dupy ta 50siątka
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    To ale do dupy ta 50siątka
    bo nawet 50-tke trzeba uzywac z glowa a nie zachlystywac sie papierowa glebia na kazdym kroku. 50 1,4 rysuje dobrze, ale jak sie nie panuje nad kadrem swiatlem pomyslem to nawet 500 0,7 nie pomoze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    bo nawet 50-tke trzeba uzywac z glowa a nie zachlystywac sie papierowa glebia na kazdym kroku. 50 1,4 rysuje dobrze, ale jak sie nie panuje nad kadrem swiatlem pomyslem to nawet 500 0,7 nie pomoze
    Ostro.
    Całe szczęście że każdy jest inny bo inaczej wszyscy by robili zdjęcia tak samo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów