Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: fuji s4 pro

Domyślnie

Czornyj, podobne mam zdanie,obawe...predzej czy pozniej albo ktos ich kupi albo poprostu przestana robic lustra
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Konkrety są takie, że nie zdziwię się jak "Fufu" dołączy do fulfrejmowych Kodaków i Foveonowych Sigm w Krainie Wiecznych Łowów
    Mam niestety podobne zdanie.

[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 ]
    shakk, wydaje mi sie, że Fuji juz nie robi lustrzanek.
    Wedlug mnie wyprzedawane są tylko zapasy.
    W październiku ub.r. napisalem na forum KM to samo o KM D7D - powstala straszna burza, większość ludzi chciala mnie zbanować .... Myślę, że to samo czeka produkcje lustrzanek Fuji ( bo sama firma chyba jest zbyt mocna, aby czekal ja taki los jak KM)
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smurf
    Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    Konkrety są takie, że nie zdziwię się jak "Fufu" dołączy do fulfrejmowych Kodaków i Foveonowych Sigm w Krainie Wiecznych Łowów
    Mam niestety podobne zdanie.

[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 ]
    shakk, wydaje mi sie, że Fuji juz nie robi lustrzanek.
    Wedlug mnie wyprzedawane są tylko zapasy.
    W październiku ub.r. napisalem na forum KM to samo o KM D7D - powstala straszna burza, większość ludzi chciala mnie zbanować .... Myślę, że to samo czeka produkcje lustrzanek Fuji ( bo sama firma chyba jest zbyt mocna, aby czekal ja taki los jak KM)
    Tak to jest możliwe że zostaną w cyfrówkach ale tylko na poziomie hybryd i kompaktów. Chociaż może być i tak że sprzedadzą komuś ten dział. W końcu mają niezłe osiągnięćia np. ostatni Fujifilm FinePix F30 ma na prawdę niezłą matrycę jak na kompakt. A co do sprzedaży to też myślę że to jednak zbyt duży kąsek.
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

ich aparaty robia zdjecia calkiem calkiem swego czasu robilem jakas malpa fuji i musze przyznac ze bylem pod dosc duzym wrazeniem mozliwosci tego malenstwa ) i tylko koni zal :/
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

najlogiczniejsze jest aby nikon wykupil fuji, nie musialby juz kupowac matryc od sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zolnierek
    najlogiczniejsze jest aby nikon wykupil fuji, nie musialby juz kupowac matryc od sony
    I do tego brakuje jedynie FF i będzie można żyć w 8-ym niebie
    EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
    Insta : @pan_portrecik

Domyślnie

zolnierek, a jak myślisz, kto produkuje matryce dla fufu?

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Szukaja odpowiedniego korpusu. Rozpietosc tonalna S4 jest tak duza ze nie miesci sie nawet w korpusie Nikona F4

Domyślnie

To niech wezmą R8 lub R9, większej cegły o większym ego nie robili
    Ja tez zły.. Już tak mam..
    sprzętowo pozamiatane

Domyślnie

I jakby to dumnie brzmiało - "Fulajka SR9Pro"

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów