Czornyj, podobne mam zdanie,obawe...predzej czy pozniej albo ktos ich kupi albo poprostu przestana robic lustra
Szukaj
Czornyj, podobne mam zdanie,obawe...predzej czy pozniej albo ktos ich kupi albo poprostu przestana robic lustra
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
Mam niestety podobne zdanie.Zamieszczone przez Czornyj
[ Dodano: Czw 10 Sie, 2006 ]
shakk, wydaje mi sie, że Fuji juz nie robi lustrzanek.
Wedlug mnie wyprzedawane są tylko zapasy.
W październiku ub.r. napisalem na forum KM to samo o KM D7D - powstala straszna burza, większość ludzi chciala mnie zbanować .... Myślę, że to samo czeka produkcje lustrzanek Fuji ( bo sama firma chyba jest zbyt mocna, aby czekal ja taki los jak KM)
Pozdrawiam:
Andrzej
Tak to jest możliwe że zostaną w cyfrówkach ale tylko na poziomie hybryd i kompaktów. Chociaż może być i tak że sprzedadzą komuś ten dział. W końcu mają niezłe osiągnięćia np. ostatni Fujifilm FinePix F30 ma na prawdę niezłą matrycę jak na kompakt. A co do sprzedaży to też myślę że to jednak zbyt duży kąsek.Zamieszczone przez Smurf
Pozdrawiam
Marcin
ich aparaty robia zdjecia calkiem calkiem swego czasu robilem jakas malpa fuji i musze przyznac ze bylem pod dosc duzym wrazeniem mozliwosci tego malenstwa) i tylko koni zal :/
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
najlogiczniejsze jest aby nikon wykupil fuji, nie musialby juz kupowac matryc od sony![]()
I do tego brakuje jedynie FF i będzie można żyć w 8-ym niebieZamieszczone przez zolnierek
![]()
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
zolnierek, a jak myślisz, kto produkuje matryce dla fufu?![]()
Szukaja odpowiedniego korpusu. Rozpietosc tonalna S4 jest tak duza ze nie miesci sie nawet w korpusie Nikona F4![]()
To niech wezmą R8 lub R9, większej cegły o większym ego nie robili![]()
Ja tez zły.. Już tak mam..
sprzętowo pozamiatane
I jakby to dumnie brzmiało - "Fulajka SR9Pro"![]()
Skontaktuj się z nami