Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Domyślnie

Gdyby forum nie było czyszczone co jakiś czas, to pewnie byś to jeszcze znalazł.
    Wtedy to była moja 1 lustrzanka (czyli jakieś 3 lata temu) i płacenie 80 zł w serwisie było dla mnie trochę za dużym wydatkiem.
    A że gdzieś na forum czytałem o samodzielnym czyszczeniu, to postanowiłem sam spróbować

Domyślnie

przepraszam za tą ostrą wypowiedź, ale jak wyobrazilem sobie odkurzacz wyjący w srodku body to az mnie dreszcze przeszly ehhe
    de czysta i szkua

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Postanowiłem wyczyścić matówkę odkurzaczem.
    Założyłem cienką końcówkę (taką do czyszczenia kątów), żeby zmieściła się do środka aparatu.
    Po chwili usłyszałem jakiś trzask.
    Muszę Ci przyznać, że jesteś debeściak. Ostatnio wyciągałem matówkę z F80, bo była mi potrzebna do fotki, ale żeby zrobić to odkurzaczem na to nie wpadłem.
    Ostatnio edytowane przez petro ; 14-02-2009 o 20:16

Domyślnie

u mnie paproch siedzi od chwili kiedy puszka trafila do mych drzwi tzn od nowosci ostatnio tak sie zastanwaim czy aby nie dostalem sztuki ktora ktos oddal do sklepu.
    jak na poczatek dosc marnie ja oceniam, nie dzialajce przyciski formatu, paproch, ogromne problemy z af, jak na nowa to dosc dziwne nie sadzicie?

i jeszcze to ze w kartoniku jak ja wyciagnalem byla zalorzona juz oslonka na wyswietlaczu, choc w instrukcji jest dosc jasno zobrazowane ze powinno sie to robic samemu. Czyzby taki gratisik od skelu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diabel200 Zobacz posta
    i jeszcze to ze w kartoniku jak ja wyciagnalem byla zalorzona juz oslonka na wyswietlaczu, choc w instrukcji jest dosc jasno zobrazowane ze powinno sie to robic samemu. Czyzby taki gratisik od skelu?
    Ja w moim d300 też miałem osłonkę od razu założoną na wyświetlaczu. Oczywiście na osłonie była folia, a pierwszy paproch pokazał się po założeniu sigmy 70-300. Wygląda jak mały kawałek nitki, ale jest na samym dole więc się już przyzwyczaiłem i mam go gdzieś ;]
    Nikoś D3.... N 18-.....

Domyślnie

Z Wami to jak z mama, zawsze cos poradzicie.
    Dzieki bardzo za klarowne wytlumaczenie.
    Wiekszosc z Was radzi mi to olac, wiec tak zrobie, a jak kiedys dam sprzet do przeczyszczenia to zwroce im na to uwage.

Dzieki bardzo
    Pozdrawiam
    J
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów