Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

fajne fotki takie wiejskie klimaty i cisza i spokoj podobaja sie

Domyślnie

1 najlepsza, ale reszta też może być

Domyślnie

Ja widział bym nr 4 w ładnym kwadraciku i nr 8 w szerokim kadrze ( ładna faktóra lodu, śniegu ).
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

A mi sie ta seria podoba i serce przyspieszylo na widok zdjecia 8, 2, 1
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Kolega Bombel jest, jak widać z jego postu, osobą o bardzo dużych wymaganiach estetycznych wobec świata.
    I byle jaki bohomaz nie jest w stanie wprowadzić go w stan ekstazy .
    Nie jestem zdecydowany czy współczuć czy zazdrościć takiemu wyrafinowaniu..
    Może lepiej i szczęśliwiej żyje się ludziom którym do szczęścia wystarczy pół litra i zagrycha ??
    Dla mnie całe seria jest bardzo dobra choć nierówna.
    Najlepsza 3.

Pozdr
    zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

fajnie, że widzę tyle komentarzy. Generalnie przyznam się, że na większości fotek nie widać tego, co chciałem pokazać. W sumie to nie wiem czemu. Może przeszywające zimno, może ból gardła a może perspektywa leżenia w szpitalu przez następne dni sprawiły, ze się pospieszyłem przy fotografowaniu. I ja to widzę na tych zdjęciach, chociaż 1 mi się najbardziej podoba i z tego zdjęcia jestem najbardziej zadowolony. W tamto miejsce wracam bardzo często. Jeszcze kiedyś je obfocę, może już na spokojnie i z większą pompą

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Ogromna ilość, a w sumie jedno takie samo identyczne zdjęcie.
    Bombel ma rację - do niczego nie ma się przyczepić, a jednocześnie nie ma niczego co można pochwalić. Poprawne i dość mało kreatywne zdjęcia moim zdaniem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Ogromna ilość, a w sumie jedno takie samo identyczne zdjęcie.
    Bombel ma rację - do niczego nie ma się przyczepić, a jednocześnie nie ma niczego co można pochwalić. Poprawne i dość mało kreatywne zdjęcia moim zdaniem.
    też tak sądzę

Domyślnie

Nie słuchaj...ONI się nie znają.......Tylko dwójeczka...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Ja nie będę się rozdrabniał i powiem, że cała seria jest po prostu miła dla oka i to mi w tym momencie w zupełności wystarcza

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów