Szukaj
1 i 3 są absolutnie piękne, dwójka mniej
ale to niesprawiedliwe trochę, bo tak uroczej Babci nie można źle ocenić :P![]()
Bardzo podoba mi się ta radość życia którą udało Ci się uchwycić na 1 i mimo, że kompozycyjnie można by się pewnie trochę czepiać to nie widzę powodu by to w tym wypadku robić
Jeśli chodzi o 2 to mz powinieneś zostawić trochę więcej góry bo tak przycięte na samym czubku głowy nie wygląda dobrze. Swoją drogą ciekawie by to wyglądało wszystko w kolorze (który na 1 jest fajny) - bo jakoś tak sporo ludzi automatycznie jak fotografuje starsze osoby to od razu b/w.
miss...niesprawiedliwe jest to ,że babcia po zobaczeniu fot określiła je mianem paskudnych ;]
Ps. jest też kolor...momencik
elix...w kwestii góry na 2. nie mam z czego, ciąłem trochę stołu na dole , reszta pozostała z puszki.
Wg mnia bardzo bardzo fajne
2 i 3 - super
pozdr
D700 | N 14-24/2,8 G | N 35/2,0 | N 50/1,4 G | N 85/1,4 | SB 900 |
http://blog.karolszafraniec.pl
moim zdaniem 3 najlepsza , bardzo fajny klimat![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
No i to jest właśnie dobry dowód na to, że jak kadr na wstępie źle zrobiony to potem nawet PS nie pomożeAle mając to na uwadze następnym razem już podobnych błędów nie popełnisz i o to właśnie chodzi.
A musisz babcie przekonać i koniecznie zrobić jej drugą sesję bo widać, że radosny z niej człowiek i bardzo fotogeniczny.
Zgodzę sie częściowo , przecie można dokleić górę w Psie ;] Z babcią ciężko, jest fotografem i nie lubi stać po tej drugiej stronie obiektywu. Nie omieszkam spróbować :]
Dziękuję wszystkim za opinie.
jedyneczka pieknie wyszla![]()
Skontaktuj się z nami