Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Debiut

Domyślnie Debiut

Witam serdecznie. Pierwsze trzy zdjęcia do Państwa oceny ;] Na pierwszy ogień najbliższa rodzina, moja 93 letnia babcia Marysia.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

1 i 3 są absolutnie piękne , dwójka mniej
    ale to niesprawiedliwe trochę, bo tak uroczej Babci nie można źle ocenić :P

Domyślnie

Bardzo podoba mi się ta radość życia którą udało Ci się uchwycić na 1 i mimo, że kompozycyjnie można by się pewnie trochę czepiać to nie widzę powodu by to w tym wypadku robić
    Jeśli chodzi o 2 to mz powinieneś zostawić trochę więcej góry bo tak przycięte na samym czubku głowy nie wygląda dobrze. Swoją drogą ciekawie by to wyglądało wszystko w kolorze (który na 1 jest fajny) - bo jakoś tak sporo ludzi automatycznie jak fotografuje starsze osoby to od razu b/w.

Domyślnie

miss...niesprawiedliwe jest to ,że babcia po zobaczeniu fot określiła je mianem paskudnych ;]

Ps. jest też kolor...momencik

Domyślnie

elix...w kwestii góry na 2. nie mam z czego, ciąłem trochę stołu na dole , reszta pozostała z puszki.

Domyślnie

Wg mnia bardzo bardzo fajne
    2 i 3 - super

pozdr
    D700 | N 14-24/2,8 G | N 35/2,0 | N 50/1,4 G | N 85/1,4 | SB 900 |
    http://blog.karolszafraniec.pl

Domyślnie

moim zdaniem 3 najlepsza , bardzo fajny klimat
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    elix...w kwestii góry na 2. nie mam z czego, ciąłem trochę stołu na dole , reszta pozostała z puszki.
    No i to jest właśnie dobry dowód na to, że jak kadr na wstępie źle zrobiony to potem nawet PS nie pomoże Ale mając to na uwadze następnym razem już podobnych błędów nie popełnisz i o to właśnie chodzi.
    A musisz babcie przekonać i koniecznie zrobić jej drugą sesję bo widać, że radosny z niej człowiek i bardzo fotogeniczny.

Domyślnie

Zgodzę sie częściowo , przecie można dokleić górę w Psie ;] Z babcią ciężko, jest fotografem i nie lubi stać po tej drugiej stronie obiektywu. Nie omieszkam spróbować :]

Dziękuję wszystkim za opinie.

Domyślnie

jedyneczka pieknie wyszla
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów