Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Portret dziecka

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Portret dziecka

Witam wszystkie foremki i forumowiczow Przyznaje, ze sa to moje poczatki w fotografii portretowej...prosze o opinie i uwagi.
    Pozdrawiam

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Proszę zmniejszyć zdjęcia do rozmiarów zgodnych z zasadami umieszczania zdjęć na forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 24-10-2024 o 07:41 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

1-ke mozna by jeszcze obciac z gory, a 2-ka w kolorze byla by fajna, ale to jakis skan czy cus, mi sie podobaja

Domyślnie

1 kapkę niedoświetlona i zabrakło ostrości. Co do 2 podoba mi się tak jak jest.
    pozdrawiam

Domyślnie

Jak dla mnie dwójka jest super.Faktycznie możesz jeszcze zobaczyć ją sobie w kolorze

Domyślnie

Dwójka. Fajny kadr.

Domyślnie

Dwójka fajna Jedynka - zbyt płaskie światło. Pzdr.

Domyślnie

Dziekuje za wszystkie komentarze i pozwolilam sobie wkleic kolorowe zdjecie wersji drugiej i wedlug mnie wersja niekolorowa jest zdecydowanie lepsza..ma to cos w sobie.
    Pozdrawiam

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 24-10-2024 o 07:41 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Uprawnienia umieszczania postów