Szukaj
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
Dzieki, ostatnio strasznie namieszalo mi sie pod tym wzgledem w glowie i nie jestem w stanie robic zdjec, jesli nie ma ludzi w kadrze. Nawet w typowym pejzazu natury czegos mi brakuje i mecze teraz zone zeby ze mna jechala na nastepny plener... (czego ona nie lubi, bo musialaby stac w miejscu i nic nie robic... kiedy ja bede "odlatywal").
W miescie to jednak latwiej, bo zawsze ktos sie przewinie...
Klimat niesamwity tego zdjęcia. Kolorki full wypas dla tego ujęcia.
Jakieś zabawki - podobno japońskie
Piękna okolica
Fotka też niczego sobie.
Extra... jedynie kolor do mnie nie gada, ale pomijam to przy całości zdjęcia![]()
Pewnie jest sporo klientów na taką technikę, pewnie wiele konkursów jest otwartych na takie zdjęcia, uznaję istnienie dziedziny tych ciężkich hdr-ych klimatów, ale mnie to nie wciąga. Podobnie jak nie wciągają już mnie cukierki ze strumieniami podążającymi wśród kwiatów ku odległym górom, tak nie wciąga mnie też druga ekstrema - ciężkie zawiesiste klimaty Stawiarza. I jedno i drugie staje się ślepą uliczką z coraz mniejszą kreatywnością.
Ale uznaję że komuś to ma prawo się podobać...
ja mam różne odczucia wobec zdjęć Marcina - są skrajnie różne, albo szaleńczo mi sie podobają, albo nie moge na nie patrzeć-wydaje mi sie ze to najlepsze co moze sie zdarzyc autorowi - odczucia obserwatora który miota sie między pozytywną a negatywną oceną - tak naprawde nie wiem czy mi sie ta praca podoba, ale wiem że autor ma niesamoitą świadomość tworzonych obrazów
![]()
Skontaktuj się z nami