Szukaj
zdjecie nr.1.. dużo się napracowałes w edycji aby ja nam w takiej wersji pokazać.. pomijając kwestie kompozycyjno/kadrowe.. zobacz jak .. sorki za określenie - koszmarnie wyszła twarz.. a modelkę masz ładną o czym świadczy zdjęcie nr 2. pozdrawiam i dobrego światła zyczę![]()
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
albo mam coś z monitorem, albo na pierwszym zdjeciu modelka ma "dwu-kolorowa" twarz... co bardzo oszpeca zdjecie, a takie skadrowanie zdjecie bardzo utrudnia jego odbior- u mnie sie nie miesci całe nawet na monitorze...
a co do 2 zdjecia to nie wiem... jest bo jest... jakos mnie nie zatrzymało na dużej![]()
D80, 50 1,8D, 18-55 , Nikon/M42 , Helios 44-2 + dużo wyobraźni, mało pieniędzy i jeszcze mniej wolnego czasu...
Witaj. Przeczytaj regulamin dotyczący zamieszczania zdjęć przede wszystkim. Zdjęcia za duże - przeszkadza to w odbiorze.
1. Skopane obróbkowo. Nie za specjalne szkło oraz wyostrzanie spowodowało dodatkowo powstanie podwójnych liści, rozpraszających uwagę.
2. Całkiem sympatycznie, choć bez cienia obróbki tym razem. A tu właśnie by się przedała, by skorygować bardzo neutralne ustawienia aparatu (lub wywołania NEFa). Dziewczyna patrzy niestety w dziwnym kierunku w stosunku do kadru, więc nie jest super. Ale jest ok. Spróbuj trochę obrobić zdjęcie (dodać kontrastu, rozświetlić) - może na przykład tak: http://picasaweb.google.pl/kaipiso/Z...04764765586402?
Skontaktuj się z nami