Szukaj
thx
Witam Szczeciniaki !
No nasze miasto kocham nad wszytko (sam jestem ze Szczecina), ale zdjęcia to słabiutkie z niego wychodzą... Kite można tak fajnie obfocić, a tu takie nic, za wąsko dla mnie...
kitelukas pokaż więcej, śmiało ! ! !jakieś gorące Brazylijki ? :>
to ostatnie fajne lecz jak byś dał większy format nie takie prze kadrowane i prze ostrzone to by było fajne foto :]
chyba jest kłopot ze znalezieniem jasno sprecyzowanego miejsca, które ma zwracać uwagę. na trójce byłoby fajnie, ale kiter się zlewa z tłem. A pierwsze dwa- co one mają powiedzieć? (głównie są tam ciapy wodne) że sobie ktoś na desce nie radzi?
robię je komórką.
najbardziej co przykuwa uwagę to podpis na fotkach, wg mnie o wiele za duży
Z podpisem to pojechałeś...pokazujesz foty czy podpis? A i generalnie to zmasakrowane zmniejszaniem nr 3 a numer 1 pokadrowane trochę do bani. Głowa ucięta. Chętnie zobaczę więcej...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Kórde mam rodzine w Szczecinie fajne miasto, a co do zdjęć, jakoś oczywiste dla mnie były by pionowe kadry. Mam pytanie do tych którzy focą kajty, jaki zoomik potrzeba by coś fajnie ciasnego sfocić, ?? 400 starczy ??
napis zdecydowanie za mały, zwłaszcza na 3![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
Skontaktuj się z nami