Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Kanion

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Fajny kadr tylko usuń ta koronę drzewa na dloe z lewej strony - ni w kij ni w oko
    Jakieś zabawki - podobno japońskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzesorg Zobacz posta
    Fajny kadr tylko usuń ta koronę drzewa na dloe z lewej strony - ni w kij ni w oko
    No do łba by mi to nie wpadło..,ale człek w podeszłym wieku i percepcja nie ta....
    Czy to może popsuć odbiór zdjęcia....?

Nie czepiam się...pytam....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja też tylko pytam - czy ta zielenina wystająca z prawego brzegu też nie przeszkadza? i co wnosi ta skała wychodząca z dolnego lewego rogu? a czy cięcie ponad nią nie byłoby zbyt radykalne?
    Sam właśnie skałki obrabiam z wakacji i to są dla mnie istotne kwestie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AScally Zobacz posta
    Ja też tylko pytam - czy ta zielenina wystająca z prawego brzegu też nie przeszkadza? i co wnosi ta skała wychodząca z dolnego lewego rogu? a czy cięcie ponad nią nie byłoby zbyt radykalne?
    Sam właśnie skałki obrabiam z wakacji i to są dla mnie istotne kwestie.
    Te krzaczki mozna usunac ale czy to zmieni na tyle odbior zdjecia, zeby to robic? Ja ta skale po lewej stronie, to bym z checia poszerzyl, tam byla sciezka ktora fantastycznie sie wila.

Domyślnie

Krzaczki mojego odbioru nie zmieniają, ale tutaj tylu czepliwych... Natomiast skała to co innego - gdyby ścieżka się wiła to ok, ale się nie wije czy takie coś zostawiac bez krępacji, czy tylko wtedy kiedy usunięte popsułoby kadr?

Domyślnie

Propuję pozostać na pozycjach,szanowanych wzajemnie ..aby drobiażdżki nie powaliły odbioru....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No do łba by mi to nie wpadło..,ale człek w podeszłym wieku i percepcja nie ta....
    Czy to może popsuć odbiór zdjęcia....?

Moje subiektywne odczucie - mnie przeszkadza.
    Jakieś zabawki - podobno japońskie

Uprawnienia umieszczania postów