Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Domyślnie

d100 nigdy nie doczekal sie S. mysle ze d200 rowniez sie nie doczeka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Puszcza Knyszyńska

Domyślnie

Broń Boże D200s NIkon by wykazał dużą nieodpowiedzialnosć wykozystująć rynkowe ssanie mody urody. Mało tego to mogło by zbyt zniechęcić do NIkona gdyz skoro D200 kosztuje nie małe pieniadze i nagłe pojawienie się D200s spowodowało by falę niezadowolenia takiego ryzyka NIkon nie podejmie.

Domyślnie

Kilka dni temu na oficjalnych stronach Nikona pojawiły się w dziale akcesoria informacje o Wireless Transmitter(Wireless LAN) for D200/D80 WT-3
    http://babelfish.altavista.com/babel...index.htm#wt-3
    D80 jest najprawdopodobnie już przystosowany, natomiast D200 najprawdopodobniej wymaga nowego softu wieć spodziewana jest nowa wersja.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Z tego co wiem, WT-3 ma sie pojawic w Niemczech padziernik/listopad i kosztowac nie mniej niz 650euro. Ciekawe ile bedzie kosztowal w Polsce, ale jesli powyzej 3k, to taka srednia przyjemnosc.
    Pozdr.
    D300|D70s|D70|35/2D|50/1.4D|85/1.8D|17-55/2.8|100/3.5macro|17-50/2.8|SB800|SB600.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Puszcza Knyszyńska

Domyślnie

dobre to forum tylko jednego brak a minowicie tego by choć w niektórych sprawach wypowiedział sie NIkon POLSKA a oni jakoś nic w tym kierunku nie robia. Tak myślę że czasem ole... ają nas użytkowników...

Domyślnie

Sorki ze to ale pilnie potrzebuje odpowiedzi, czy do Gripa D200 musza byc dwa aku czy na jednym odpali?

Domyślnie

odpala na jednym
    prąd zawsze bierze z jednego, z tego mniej naładowanego.
    doi go do końca, a potem zaczyna brać prąd z drugiego (o ile jest włożony)
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez larix
    Broń Boże D200s NIkon by wykazał dużą nieodpowiedzialnosć wykozystująć rynkowe ssanie mody urody. Mało tego to mogło by zbyt zniechęcić do NIkona gdyz skoro D200 kosztuje nie małe pieniadze i nagłe pojawienie się D200s spowodowało by falę niezadowolenia takiego ryzyka NIkon nie podejmie.
    He he ciekawe przeciez nikon od dawna wali w gruchę swoich uzytkowników z eskami.
    Ale masz racje to moze zniechecac jak kupiłem D2x wcale nie ucieszyłem się jak nikon po roku zaprezentował swoją super nowość na nestepny rok o nazwie d2xs, moze nie bedzie d200s ale d80s bedzie na pewno i mozna przypuszczac ze rowno za rok

Domyślnie

I co to wam przeszkadza, że po roku Nikon zrobi lifting body. Czas biegnie nieubłaganie, technologia się rozwija, konkurencja nie śpi... Wprowadza się więc drobne poprawki i udoskonalenia.
    A może wolelibyście, żeby po roku od premiery pojawiał się zupełnie nowy nastepca, bez literki s?
    Pytam: co złego w tym, że po roku pojawia się udoskonalona wersja body?
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów