Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Torba do noszenia na codzień

Potrzebuję torby do takiego casual shooting, chciałbym nosić przy sobie korpus z podpiętym standardem/stałką + SB-800 do tego.
    Czy ktoś w ogóle robi takie rzeczy?

Torba powinna wyglądać jak najbardziej "normalnie" (przy czym taki Crumpler to już dla mnie jest normalny wygląd),
    ale żeby to nie było w opcji komora foto ALBO puste miejsce, tylko komora foto I puste miejsce.
    Na netbooka, teczki A4, szpargały.

Jest?
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

Domke J803 (czy tam inna literka - nigdy nie wiedziałem czym się różnią).
    Tylko, że obecnie się to nie opłaca, bo złotówka poleciała w dół...
    D3Hs, N50/1.2 G, SB-1000 + platynowy stołek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wągrowiec

Domyślnie

Rozważył bym na Twoim miejscu torby Mekko serii super (www.fotto.lublin.pl) więcej fotografii na stronie firmowej producenta. Sam biorę pod uwagę.

Domyślnie

a gdzieś w Wawie można pomacać Mekko?

Domyślnie

Myślę, że mógłbyś się zainteresować firma NaneuPro serią MilitaryOps i torbami Lima, Sierra lub Tango. Mają to czego oczekujesz i w dodatku są w 3 wersjach rozmiarowych. Ja używam wersji Tango więc możesz popytać o jakieś szczególy. Kolejny atut to niewielka cena (w porównaniu do bardziej znanych firm) i bardzo dobra jakość wykonania.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

o ile z plecaka Naneu jestem bardzo zadowolony, o tyle próba "wpasowania" się w torby ww firmy zakończyła się w moim przypadku fiaskiem. Przy moich orangutanich koniczynach ergonomia nie "zabanglała"

Domyślnie

To wszystko kwestia gustu i przyzwyczajeń. Mnie też zajęło kilka dobrych dni przyzwyczajenie się do tej torby ale jest dosyć pojemna. Można ją zapakować do pochodzenia sobie i jadąc np na jakąś grubsza sesję. Ale tak jak mówię to kwestia gustu oraz rozpatrzenia plusów i minusów bo minusy też oczywiście ma.
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Domyślnie

jakby Naneu miały klapę i suwak dookoła + rzep/inne zapięcie na klapie to byłoby miodzio. Niestety tak jak jest - jeden suwak wzdłuż torby mi nie leży - "za ciasna szparka" 4Me

Domyślnie

Naneu mi kompletnie nie podchodzi, Mekko i Domke już bardziej.
    Tylko gdzie to w Wawie pomacać?
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

Stodoła?
    Ja kupowałem swego czasu duże Mekko, to było w ciemno - nie było gdzie tego obejrzeć. Ale Domki widziałem w... eee... albo Złotych Tarasach, albo Galerii Mokotów. O dziwo.
    D3Hs, N50/1.2 G, SB-1000 + platynowy stołek

Uprawnienia umieszczania postów