Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Most #2

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baku127 Zobacz posta
    Wiesz dla mnie te suwaki to na razie czarna magia.
    Aa, to sorry... Myślałem, że należysz do zakonu wyznawców twierdzenia, że obróbka ze zdjęcia robi 'nie-zdjęcie', że jest wymysłem szatana, a także niepotrzebną fanaberią zniewieściałych paniczyków...

Jeśli tylko i po prostu nie umiesz - to jest nadzieja, że szybko się nauczysz i polubisz, bo to jest najzwyklej jeden z elementów tworzenia zdjęcia. Kto to odrzuca, nie zdaje sobie sprawy, że nie tylko ogranicza sam siebie, ale i zaprzecza samej istocie fotografii, która lęgła się w bólach nie w plenerach, tylko w ciemni.

Ale mniejsza o filozoficzne dywagacje.

Weź chłopie jakiś program graficzny i zamiast mówić że nie umiesz - wież obrazek i zacznij się bawić. Za tydzień będziesz już 'nie-umiał' mniej, za miesiąc jeszcze mniej, i tak dalej. Nie traktuj tego jak katorgi i przymusu, tylko jak zabawę, to pójdzie szybciej.

PS-
    też kiedyś zamieściłem zdjęcie, które służyło tylko poglądowi (jak Ty to drugie) - i po prostu napisałem, że ocenie nie podlega i jest tylko do pokazania czegoś tam. Nie ma się co wstydzić, napisać można w sposób cywilizowany wszystko. Gdybym tak przeczytał, zaprzestałbym komentowania tego drugiego.

Domyślnie

Bombel ma rację - pobaw się trochę, poczytaj tutoriale, nawet sknoć jakieś zdjęcie obróbką, ale na bank czegoś się nauczysz i w końcu będzie lepiej. Miejscówka fajna i da radę z niej wycisnąć fajne kadry. Jak widać z 1 da się coś jeszcze wycisnąć, podejrzewam, że dużo.
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Death666 Zobacz posta
    Jak widać z 1 da się coś jeszcze wycisnąć, podejrzewam, że dużo.
    na dodatek bombel prawdopodobnie poprawiał ten skurczony .jpg z forum, a mając dostęp do oryginału można z tego zrobić dzieło sztuki też się uczę tej cyfrowej obróbki. to działa!
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zachodniopomorskie

Domyślnie

Ach dzięki, dzięki za te wieżyczki!
    No i kurde sorry, że naraziłem Cię na nieprzyjemności
    Ludzie! Nie komentować 2.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

napisał Bombel
    ....Aa, to sorry... Myślałem, że należysz do zakonu wyznawców twierdzenia, że obróbka ze zdjęcia robi 'nie-zdjęcie', że jest wymysłem szatana, a także niepotrzebną fanaberią zniewieściałych paniczyków...
    o ile dobrze pamietam to kiedys Baku127 miał podobne zdanie ale chwała mu za to że je zmienił - co do mostu mieszkajac w Tczewie masz spore mozliwosci zrobić go bardzo porzadnie to piękna budowala i widziałem go juz dość dobrze sfoconego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    napisał Bombel

o ile dobrze pamietam to kiedys Baku127 miał podobne zdanie ale chwała mu za to że je zmienił - co do mostu mieszkajac w Tczewie masz spore mozliwosci zrobić go bardzo porzadnie to piękna budowala i widziałem go juz dość dobrze sfoconego
    Tak harb dobrze pamiętasz.No wiesz nie będe sie sam siebie oszukiwał.Jak sie przsiadłem na cyfraka to wiem jakie mamy mozliwośći.No o ile ktos to potrafii.Ja dopiero zaczynam,ale trzeba walczyć.Toczyłem wojny o obróbke,ale juz sie z tym pogodziłem.
    Dzieki.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

a gdzie ten most? to jest kolejowy? mozna coa wiecej?
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    a gdzie ten most? to jest kolejowy? mozna coa wiecej?
    olo
    Coś więcej

Domyślnie

dzieki wielkie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Nemeth dzięki.byłes szybszy
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów