Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Super mechanik

Domyślnie

T ogdzie sie mozna zglosci do naprawy? :P
    Pozalowaliscie bluzki a wyszloby bardziej naturalnie gdyby i ona byla nieco ubrudzona
    Gupa KUJ-POM, Nikon D40/D90, N 18-70/3.5-4.5, N 50/1.8D, S 70-300, SB600 i takie tam ...

Zaziel
    Gość

Domyślnie

Bluzkę zdjąć, smarować po brzuchu i biuście, więcej pasji w mimice i może, powtarzam MOŻE, by było coś ciekawego

Domyślnie

witam
    Zgadzam się z kolegami
    Odnośnie modelki to pasuje do delikatnych zdjęć i nie trzeba agresji. Natomiast widać brak zaangażowania. Trudno jest zagrać, lepiej dać jej coś naprawdę do odkręcenia i poczekać jak już się wciągnie do pracy.

Zabrudzenia na twarzy powstały przez delikatną interwencję drugiej osoby. Dlatego nie są naturalne. Powinny powstać przez ocieranie własnej zabrudzonej ręki w celu podrapania lub otarcia potu.

Oszczędny w słowach Awatar K.Piechowicz
    Miasto
    Skrzyszów k/Wodzisławia Śląskiego
    Wpisów
    6

Domyślnie

Piotrek możesz pare szczegółów odnośnie zastosowanego doświetlenia, parametrów przy fotografowaniu
    D90|S30/1.4D|N18-105VR|SB-900|GRIP+AKU|Plecak Adventure 5|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez K.Piechowicz Zobacz posta
    Piotrek możesz pare szczegółów odnośnie zastosowanego doświetlenia, parametrów przy fotografowaniu
    sb600 w TTL-u + dyfuzor ,D80 +tamron 17-50 f2,8 +50 f1,8 i dużo zdjęć żeby było z czego wybrać coś do pokazania

Zaziel - Bluzkę zdjąć, smarować po brzuchu i biuście, więcej pasji w mimice i może, powtarzam MOŻE, by było coś ciekawego
    Bardzo mi sie podoba ten pomysł
    Pozdrawiam
    Pozdrawiam Piotr Nikon z8 z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2

Oszczędny w słowach
    Miasto
    a owszem, miasto.

Domyślnie

jak dla mnie 5 jest najciekawsza. oczywiście czterema łapami podpisuję się pod uwagami przed-piszców (nie czuje się klimatu warsztatu mechanicznego - niech ona coś na prawdę odkręci, niech się przy tym sama umorusa, w tym ubranie i niech tam będą jakieś wystające kabelki itp a nie po prostu podniesiona pokrywa). poza tym to nie było robione w warsztacie, tylko w garażu - to też nie buduje klimatu.

a światło fajne. modelka - oczywista rzecz - też (nie dziwne, że ludzie zgłaszają się z zepsutymi samochodami )

Domyślnie

pomysl fajny , modelka sliczna - ale nie pasuje do tej stylizacji.
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

a ja wiem czemu nie czujecie klimatu warsztatu... mi się wydaje że zdjęcie robione jest na jakimś parkingu ;p W warsztatach jest syf na ziemi leży dużo różnych części, stoliki z kluczami i części karoserii na blatach z tyłu, tego mi w tle zabrakło

A co do charakterystyki modelki zgadzam się z poprzednikami... modelka wygląda jakby olej sprawdzała jej czyste ubranie i ładny uśmiech nie kojarzy się z zawodem mechanika

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów