T ogdzie sie mozna zglosci do naprawy? :P
Pozalowaliscie bluzki a wyszloby bardziej naturalnie gdyby i ona byla nieco ubrudzona![]()
Szukaj
T ogdzie sie mozna zglosci do naprawy? :P
Pozalowaliscie bluzki a wyszloby bardziej naturalnie gdyby i ona byla nieco ubrudzona![]()
Gupa KUJ-POM, Nikon D40/D90, N 18-70/3.5-4.5, N 50/1.8D, S 70-300, SB600 i takie tam ...
Bluzkę zdjąć, smarować po brzuchu i biuście, więcej pasji w mimice i może, powtarzam MOŻE, by było coś ciekawego![]()
witam
Zgadzam się z kolegami
Odnośnie modelki to pasuje do delikatnych zdjęć i nie trzeba agresji. Natomiast widać brak zaangażowania. Trudno jest zagrać, lepiej dać jej coś naprawdę do odkręcenia i poczekać jak już się wciągnie do pracy.
Zabrudzenia na twarzy powstały przez delikatną interwencję drugiej osoby. Dlatego nie są naturalne. Powinny powstać przez ocieranie własnej zabrudzonej ręki w celu podrapania lub otarcia potu.
Piotrek możesz pare szczegółów odnośnie zastosowanego doświetlenia, parametrów przy fotografowaniu
D90|S30/1.4D|N18-105VR|SB-900|GRIP+AKU|Plecak Adventure 5|
sb600 w TTL-u + dyfuzor ,D80 +tamron 17-50 f2,8 +50 f1,8 i dużo zdjęć żeby było z czego wybrać coś do pokazania
Zaziel - Bluzkę zdjąć, smarować po brzuchu i biuście, więcej pasji w mimice i może, powtarzam MOŻE, by było coś ciekawego
Bardzo mi sie podoba ten pomysł
Pozdrawiam
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
jak dla mnie 5 jest najciekawsza. oczywiście czterema łapami podpisuję się pod uwagami przed-piszców (nie czuje się klimatu warsztatu mechanicznego - niech ona coś na prawdę odkręci, niech się przy tym sama umorusa, w tym ubranie i niech tam będą jakieś wystające kabelki itp a nie po prostu podniesiona pokrywa). poza tym to nie było robione w warsztacie, tylko w garażu - to też nie buduje klimatu.
a światło fajne. modelka - oczywista rzecz - też (nie dziwne, że ludzie zgłaszają się z zepsutymi samochodami)
pomysl fajny , modelka sliczna - ale nie pasuje do tej stylizacji.
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
a ja wiem czemu nie czujecie klimatu warsztatu... mi się wydaje że zdjęcie robione jest na jakimś parkingu ;p W warsztatach jest syf na ziemi leży dużo różnych części, stoliki z kluczami i części karoserii na blatach z tyłu, tego mi w tle zabrakło
A co do charakterystyki modelki zgadzam się z poprzednikami... modelka wygląda jakby olej sprawdzała jej czyste ubranie i ładny uśmiech nie kojarzy się z zawodem mechanika
Skontaktuj się z nami