Szukaj
właśnie mam sprzęgło do wymiany![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Pomysł był świetny, ale chyba zabrakło Wam odwagiJeżeli dziewczyna miała być już wybrudzona, to raczej nie symbolicznie - a tak to wygląda. Te kilka mazów na twarzy co najwyżej sprawia, że się uśmiecham (bo wyglądają te mazy bardzo sympatycznie i wesoło), a nie czuję klimatu głośnego, gorącego, brudnego warsztatu samochodowego, gdzie słowo "k***a" służy za przecinek
![]()
Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
fanaberiafoto.eu
Sam pomysl mi sie podoba , ale tak jak pisze kolega wyzej , nie przekonuje mnie sama modelka. Tu niby wybrudzona , a pelny makijaz na slicznej buzce. Ja bym dal jej jakis klucz w lapke i niech cos tam kreci z grymasem na twarzy![]()
D300 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-400 | SB-700
Popieram kolegów . Więcej brudu i na twarzy modelki i na jej ubraniu
I może jakiś klucz w dłoni (może być płaska 19)
Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot
Dzięki za podpowiedzi w przyszłości postaram się wykorzystać w praktyce Wasze rady.
Pozdrawiam Piotr
Pozdrawiam Piotr Nikon z8z50 + Tamron 90 f2,8 + sb600 +nikkor 18-105 + tamron 150 600 G2
Mam wrażenie, że zdjęcia są jakieś takie płaskie. Może kontrastu trochę więcej?
...to gdzie mówiłeś, jest ten warsztat?![]()
clusca
Fufu X
Widzę że Natalia szpera coś przy gazie w tym V6, "mechanik" bardzo ładny co do przygotowania modelki do fotek to popieram przedmówców.
oj bała się pobrudzić, makijaż i pseudo brud nie do końca zagrały, 6 lat byłem mechanikiem, i tak to mi się nie udało nigdy ubrudzićnie wspomne o białej koszuli do pracy
![]()
Mam wrażenie, że ostatnio miałem podobne uwagi, ale wtedy zarzucałeś mi, że nie wiem o czym mówię.
Skontaktuj się z nami