Słyszałem, że dla osoby piszącej 1000 posta w sprawie tego obiektywu będzie specjalny rabat na zakup nowego, a więc czekam może Sławek się odezwie lub Ktoś inny.
Szukaj
Słyszałem, że dla osoby piszącej 1000 posta w sprawie tego obiektywu będzie specjalny rabat na zakup nowego, a więc czekam może Sławek się odezwie lub Ktoś inny.
Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.
kurde, a myślałem że to ja będę miał 1000, ehh... ty przebiegły lisie![]()
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
Pilnowałem kilka dni, więcej będę pisał jak dokonam zakupu.
Dowiedziałem się nieoficjalnie, że cena ma spasć po nowym roku - w sklepach ABFoto i najprawdopodobniej w FotoJoker, ale ile w tym prawdy? Ja czekam z zakupem do wiosny, teraz pogoda i tak nie sprzyja robieniu zdjęć.
D80+MBD80 l N18-70 l N70-300VR l N85 1.8D l SB800 l Lowepro SS200AW
Powiesiłem za oknem ładny karmik, dodałem słoninkę i czekam. Goście niebawem.
Narazie nie mam czasu, przed chwilą przywiozłem Photoshopa Elements 6 w polskiej wersji językowej. Muszę rozpoznać program, którego nie znam.
Ale jak tylko znajdziesz czas i bedziesz mial 70-300 VR to wyskocz sobie na lake i potestuj. Teraz fajnie widac ptasiory na bialym sniegu![]()
W naszych okolicach śnieg tylko w telewizji.
dziś była ładna widoczność potestowałem na lotnisku)... hmmmm ciekawe kiedy zrobią wreszcie coś z 400 na końcu brakuje mi 100-400 VR
coś szybkiego i dobrego 80-400 VR nieco przywolny jest
70-200 vr za krótki 70-300 vr w sam raz ale brakuje 400
(
Skontaktuj się z nami