Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Monika...:)

ika1234
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HelmutWieczorek
    #1. Sadelko zalotnie wychyla sie z gatek. Poprosilbym o wciagniecie brzucha.
    #2. Nie podoba mi sie. Nienaturalna wrecz gladkosc cery (za duzo PS lub za mocny makijaz lub obie rzeczy jednoczesnie?) kontrastuje z ostro zarysowana kamienna kostka. Tak w ogole, to sprawa cery tyczy sie kazdego z pieciu zdjec.
    #3. Wysuszona i zaniedbana trawa odwraca uwage.
    #4, #5. Podobniez jak w #3.

Sumujac - nic szczegolnego. Takich zdjec moge napstrykac do oporu coolpixem mego syna.
    Czesc!! Jestem dziewczyna z tych zdjec... I pewnym wrednym osoba chciałam powiedziec... ze sadełko mam po ciąży 3 miesiace temu urodziłam dziecko... i wydaje mi sie ze wygladam po ciazy lepiej jak niektore kobiety,ktore w niej nie były... Uwazam ze zdjecia sa ok...

Domyślnie

ika1234, a zdjecia w ciazy masz? Piekna kobieta w ciazy wyglada jeszcze piekniej...
    forum.niekojarze.pl

ika1234
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HelmutWieczorek
    #1. Sadelko zalotnie wychyla sie z gatek. Poprosilbym o wciagniecie brzucha.
    #2. Nie podoba mi sie. Nienaturalna wrecz gladkosc cery (za duzo PS lub za mocny makijaz lub obie rzeczy jednoczesnie?) kontrastuje z ostro zarysowana kamienna kostka. Tak w ogole, to sprawa cery tyczy sie kazdego z pieciu zdjec.
    #3. Wysuszona i zaniedbana trawa odwraca uwage.
    #4, #5. Podobniez jak w #3.

Sumujac - nic szczegolnego. Takich zdjec moge napstrykac do oporu coolpixem mego syna.
    to napstrykaj......

Domyślnie

hmh hmh... ale plastik!
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

sailor
    Gość

Domyślnie

wygladzone poza granice przyzwoitosci .. mogly byc calkiem przecietne ale za to przyzwoite zdjecia, wyszedl okropny niestaranny plastik wsadzony na murek i schodki. kadrowo broni sie 5ka.

Domyślnie

powiem to co wiekszosc - chlopie przegieles z szopem!!

cos ty zrobil z nogami tej kobiety na 2??? kostke jej powykrecalo od tego twojego Smudge Tools

Domyślnie

Arashi to baba a nie chlop sorry za OT
    "taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk

Domyślnie

upsss to sory co nie zmienia faktu ze to ostra przegina!

Domyślnie

1.plastik - jak wyzej juz zostalo zauwazone (trudno nie dostrzec)
    2.sceneria nieciekawa
    3.swiatlo kiepskie
    4.kolory nieladne

Jak bym mial wybierac to 4 Szkoda, ze tak schrzanilas obrobke.

Wydaje mi sie, ze powinnas pozegnac sie z PSzopem - narzedzie daje ogromne mozliwosci, ale w niewlasciwych rekach zdecydowanie szkodzi. Moze poczytaj sobie troche tutoriali - koledzy (Czornyj, Yanoosh i inni) sie natrudzili i napisali wiele ciekawych rzeczy- mysle, ze warto sie z tym zapoznac zanim kolejny raz wlaczysz ten program.

Wrzuc moze czyste fotki z aparatu - poprobujemy, moze cos ciekawego z nich sie uda wyciagnac ?
    D50 kit

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów