Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Polskie drogi

Domyślnie

Zrób z tego dobre BW i zapomnij o kręceniu suwakami w photomatixie. Albo skorzystaj z niego poprawnie.

I wtedy i może mnie wróci poczucie humoru. Bo tak fajnego zdjęcia z potencjałem tak strasznie zjechanego nachalną obróbką dawno nie widziałem...

Pozdrowienia dla sąsiadki, ukłony dla mamy a pod listem się nie podpiszę bo zrobią tam asfalt i co będziem fotografić tam potem? ;]

Domyślnie

[QUOTE=anchel;1121581]Zrób z tego dobre BW i zapomnij o kręceniu suwakami w photomatixie. Albo skorzystaj z niego poprawnie.

Święte słowa !

Kolorowe fotki nie są moją mocną stroną.

To zaszłość po dawnych czasach, kiedy szanujący się fotografik uważał fotografię kolorową za synomim kiczu.

Idolem i wzorem był wtedy Jan Bułhak - słyszeliście o kimś takim ?

Dzisiejsi inkwizytorzy na tym forum nieżle by się przjechali po jego zamgleniach,nieostrościach i brakach kontrastu.
    Potem zresztą przez długie lata panował pogląd że fotografia cyfrowa nigdy nie dorówna i nie zastąpi analogowej.

No ale cóż na to poradzę, że te nowe komputerowe zabawki, i ich niesamowite możliwości, tak mnie fascynują.
    Czuję sie trochę jak uczeń czarnoksiężnika - jeżeli łapiecie kontekst.

No a jako memento wklejam jedną z fotek tego najwiekszego z polskich artystów fotografików.
    Może wam cos przypomina ?

Strasznie małe i niewiele widać
    A te chmury to pewnie papka z fotomatixa

zenit b + helios, pentacon six+ kpl szkieł, kilka kompaktów, nikon D90, nikkor 18-200, sigma 10-20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Coś Ty z tą drogą zrobił ?. Tak spi......ć A4
    To nowa A1 - płatna
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gladar Zobacz posta
    <...>A te chmury to pewnie papka z fotomatixa

Piękne zdjęcie. Widziałem to lub podobne w albumie. Jak to do photomatiksa porównujesz...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów