Mała Abigail...
Co sądzicie o konwersji? Dosyć długo nad tym siedziałem, nie mogąc się zdecydować i dalej nie wiem czy dobrze.
1.
Szukaj
Mała Abigail...
Co sądzicie o konwersji? Dosyć długo nad tym siedziałem, nie mogąc się zdecydować i dalej nie wiem czy dobrze.
1.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
za szare, ja lubie czerwony rozjasnic bardziej (wydaje mi sie ze to ci jednak pol twarzy wypali), wiekszy kontrast i do kwadratu (polacalbym kontre lampa nastepnym razem, lub cokolwiek bylo swiatlem, przesunac troche do przodu)
tak moim zdaniem
Andrzej
Poszukaj tutka autografa, tam fajnie wyjaśnił jak można uzyskac dobrą konwersje.
D700 16,17-35,35
Zdecydowanie za szare. Kontrast chyba powinien być zdecydowanie większy ( kwestia przepaleń może się pojawić ). Ograniczyłbym też ten materiał na 1 planie.
Modelka doskonała
P.s. Czy w Hard Rock w Toronto dalej robią najlepsze na świecie frytki z nieobieranych ziemniaków ?![]()
A wyciągacie to B/W już z RAW'a czy dopiero z JPG?
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Skontaktuj się z nami