Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Amelia sesja pierwsza

Witam...

pogoda nam niestety nie dopisuje w tej deszczowej krainie...
    Postanowilismy wspolnie z Amelia zrobic cos w domu.
    proboalismy odbijac swiatlo ktorego nie bylo z blendy to tego pomieszczenie bylo ciutke ciemne.

Jednakze pokaze cos co udalo mi sie wyciagnac z materialu ostatniej sesji z Amelia.

krytyka i sugestie mile widziane

1.

2.

3.

4.

5.

dwa bonusy

pierwszy crossowy

drugi kolorowy

trzeci CZB
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

No to jedziemy
    1. Bardzo mi się podoba - mięciutko, bardzo delikatnie pokazana dziewczyna. Super oczka. Jakim szkłem? 85? Na pełnym otworze?
    2. "O matko, chłopie, co Ty robisz!!!"
    3. Patrz 1. Ale z wygładzaniem to pojechałeś Troszkę bardziej podkreśliłbym oczka. Próbowałeś z pionowym?
    4. Różnica w odcieniu skóry twarzy i nóg. Dość masywnie wyszło udo. Ale mina... Za taką to i w ogień pójść...
    5. BW i próbować HK (mimo ciemnych włosów modelki), bo w tym kolorze coś mi nie gra...
    Bonusy jak dla mnie super, bardzo się podobają.
    Niniejszym stwierdzam, że wszystkie opinie zawarte w powyższej wypowiedzi są subiektywne i mogą nie mieć nic wspólnego z prawdą
    Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

dla mnie makijaz zabil te zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta
    No to jedziemy
    1. Bardzo mi się podoba - mięciutko, bardzo delikatnie pokazana dziewczyna. Super oczka. Jakim szkłem? 85? Na pełnym otworze?
    2. "O matko, chłopie, co Ty robisz!!!"
    3. Patrz 1. Ale z wygładzaniem to pojechałeś Troszkę bardziej podkreśliłbym oczka. Próbowałeś z pionowym?
    4. Różnica w odcieniu skóry twarzy i nóg. Dość masywnie wyszło udo. Ale mina... Za taką to i w ogień pójść...
    5. BW i próbować HK (mimo ciemnych włosów modelki), bo w tym kolorze coś mi nie gra...
    Bonusy jak dla mnie super, bardzo się podobają.
    Niniejszym stwierdzam, że wszystkie opinie zawarte w powyższej wypowiedzi są subiektywne i mogą nie mieć nic wspólnego z prawdą
    Pozdrawiam
    Witek
    nie rozumie co znaczy o matko ??.....
    tzn zle ?? czy az tak bardzo zle ?? :P
    co do zdjecia nr 3 to bylo bardzo podobne zalozenie jak do pierwszego ma by miekko tak troche glamurowo
    4 wiem widzialem ta roznice w odcieniu skory ... niestety a co do uda to rzecz subiektywna mi sie tam ono podoba :P ale zwrocilem uwage na to podczas sesji i mam to samo zdjecie tylko nozki zalozone na odwrot
    pokazalem ta fote by si eupewnic czy rzeczywiscie jest to bardzo widoczne
    5 sam nie wiem jak obrobic ta fote probowalem bw ale m nie podeszlo nie myslalem nad high key... moze masz racje.. hmm wieczorem spobuje

MikeP nie rozumie co w tym makijarzu jest nie tak ze zabily te foty. wiesz... ja nie wybieram modelkom makijarzu nie mam wizarzystki i tabunu ludzi ze soba... zawsze mowie modelce by sama sobie cos dobrala do tego co lubi i jak sie dobrze czuje.
    zdaje sie na ich gusta stety i niestety....
    wiec makijarz to akurat cos na co nie mam wplywu

pozdraiwma i dziekuje za odwiedziny
    niedlugo kolejny set
    a jutro nowa sesyja bielizniana
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    nie rozumie co znaczy o matko ??.....
    tzn zle ?? czy az tak bardzo zle ?? :P
    Nie, wprost przeciwnie, fajne zdjęcie, ale mina i poza modelki tak mi się skojarzyła - jakby się złapała za głowę
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

bardzo przyjemna modelka, zdjęcia także fajne, z tendencją im dalej tym lepiej (kolejność). pozdr

Domyślnie

Blagam... "makijaż, wizażystka, rozumiem"... To naprawde nie jest skomplikowane przepisac po kims wyżej... Chyba, ze sie myle...

A co do makijazu to gusta gustami ale jest moim zdaniem niestaranny - takie jakis mazniecie w roku oka, poza tym jak iwdze zdjecie gdzie kolor twarzy jest inny od koloru dekoltu to co mam powiedziec? sa gusta i gusta tak? A w czerni bieli wyglada to juz totalnie niefajnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Blagam... "makijaż, wizażystka, rozumiem"... To naprawde nie jest skomplikowane przepisac po kims wyżej... Chyba, ze sie myle...

A co do makijazu to gusta gustami ale jest moim zdaniem niestaranny - takie jakis mazniecie w roku oka, poza tym jak iwdze zdjecie gdzie kolor twarzy jest inny od koloru dekoltu to co mam powiedziec? sa gusta i gusta tak? A w czerni bieli wyglada to juz totalnie niefajnie.

ale ja nie mowie ze sie z Toba nie zgadzam... i niestety ale tu jest to odrobine trudne w obecnej sytuacji
    aaa wydaj emi sie ze tam samoopalacz jest uzywany lub spray do opalania...
    ale nie mam potwierdzenia tych infromacji

Domyślnie

Zdjęcia podobają się z wyjątkiem 2.

Najbardziej crosik.

Na 1 i 3 przeszkadzają mi niewyraźne oczy. Mam chyba jakąś schizę na punkcie oczu ale przeszkadza mi to na wielu zdjęciach.
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Cross bardzo fajny

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów