Close

Strona 16 z 45 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 449

Domyślnie

aparat wydaj się być baaardzo przyjemny. Jeśli rzeczywiście możliwość włączenia zwłoki migawki o 0,4s wzgledem lustr, to powinno to w wieksozści przypadków wystarczyć (w D200 częściej wykorzystuję własnie tę zwłoke niż MLU).
    Szkoda trochę tej obsługi manualnych szkieł...
    Szubkość tylko 3fps, ale 2 razy większy bufor niż d70 - to już jest coś. Jeśli jeszcze szybkość zapisu na SD będzie dobra to będzie ok.
    Przycisk funkcyjny - miodzio, wizjer miodzio... AF - też...

JEstem ciekaw obrazowania, bo wg tego co podaja dpreview, matryca ta sama co w A100 a nie D200 co mogłaby potwierdzać 2 kanałowa transmisja (matryca w d200 ma 4 kanałową transmiję). Fajnie byłoby (bardzo subiektywna opinia) gdyby filtr AA i algorytmy interpolujące, bardziej przypominał to co znam z D70, D2h i d2x niż d200 (jeśli ta samam matryca z filtrem co A100 to jest to realne )
    N16-35/N24-70/N70-200VR2/N24/N105VR/N400VR/Z40/Z24-120S/Z24-70SII/Z70-200S/V16/TT75/T28-75G2
    D800/D500/D4s/Z6/Z63/Z9

Paweł

Domyślnie

Ryan, zgadza się!!! można zdefiniować func button tak, że wyświetla ISO. IMHO bardzo kiepski pomysł - traci się func-button, który b. dobrze się sprawdza do przełączania pomiaru na spot lub CW.
    Ale tej funkcji z opóźnieniem nie mogę znaleźć za cholerę...

Domyślnie

Ślepy jestem, albo w pijanym widzie - zwracam honor, bardzo fajna funkcyjka - sam używam do nocnego focenia, z powodzeniem powinna wystarczyć!!!

Domyślnie

A co sądzicie o opcji umożliwiającej nakładanie zdjęć na siebie?
    Czyżby BKT wtedy był bardziej użyteczny i nie wymagał PS'a?
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

spoko, zdarza sie ciesze sie ze moglem pomoc
    Nie wiem czy dobrze zrozumialem zmiany w obsludze lamp ale wyglada na to ze teraz bedzie mozna wszystko w body ustawic zamiast grzebac w SBx00?

[ Dodano: Sro Sie 09, 2006 12:50 pm ]
    heh, rozwalilo mnie : Background music, a tam:
    - Pachelbel's Canon (jakas aluzja? moze zeby nie bylo smutno bylym kanonierom jak zamienia sprzet na D80)
    Nikony

Domyślnie

Przyjemny aparacik. Chociaż jak już ktoś wczesniej wspomiał przypomina kombinację D200 z D50, a z D70 niewiele ma w sumie wspólnego.

Oczywiście do minusików można zaliczyć karty SD (jeśli ktoś będzie chciał mieć jako zapas do D200 np to trochę kicha) no i migawkę 1/4000 to dla tych, co operują małą głębią przy mocnym świetle..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    no i migawkę 1/4000 to dla tych, co operują małą głębią przy mocnym świetle..
    no przeca masz ISO 100. czyli ta dzialke wstecz odrabiasz za darmo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    no i migawkę 1/4000 to dla tych, co operują małą głębią przy mocnym świetle..
    no przeca masz ISO 100. czyli ta dzialke wstecz odrabiasz za darmo
    No czyli nic nie poprawili. Ja mialem problemy z foceniem 50 1.8 w słońcu na D70. Tu ujęli, tam dodali...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ryan
    innymi slowy jest to rozwiazanie takie same jak ma Canon? na dodatek nie dajace prawdziwego MLU, tylko takie pseudo...

do czegos takiego mozna sie przyzwyczaic, aczkolwiek naturalnosc obslugi i wygoda przywoluje wspomnienia urzadzen "Sdielano w SSSR". ni grzyba w tym nie ma rak ani nog.

ide o zaklad, ze w pierwszej sytuacji, kiedy jakis uzytkownik D80 zapomni wylaczyc to opoznienie a chwile potem nie uda mu sie zlapac na szybko zdjecia, beda tu sie sypac bluzgi na Nikona

[ Dodano: Sro 09 Sie, 2006 ]
    No czyli nic nie poprawili. Ja mialem problemy z foceniem 50 1.8 w słońcu na D70. Tu ujęli, tam dodali...
    slowem: Marumi ND8 DHG 52mm.

jakby co to zamowisz u Cichego

Strona 16 z 45 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów