Moje drugie strzały studio. Proszę komentowaćna razie jedno, z czasem pojawią się kolejne
1.
Pozdrawiam
Szukaj
Moje drugie strzały studio. Proszę komentowaćna razie jedno, z czasem pojawią się kolejne
1.
Pozdrawiam
FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR
Nowy post, bo już edytować nie mogę.....
2.
ten zegar na 1 to ni w p**de ni w oko! symbolika jakaś czy co?
2 to niezgrabna sylwetka cała sztuczna i mało kobieca
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jeszcze raz poprosze
Mówisz i masz.
3.
Moze zanim coś powiem, od kiedy wogóle fotografujesz coroner?
Aparat kupiłem w kwietniu, a fotografuję?? max pół roku, w tym tygodniu pierwszy raz znalazłem się w studio.
trzecie jest zdecydowanie lepsze od dwóch pierwszych....
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
Ok. To są początki. Trzecie jest najlepsze z całej trójki, choć - sorry - żadne nie jest dobre. Patrz sie na szczególy.
Dziewczyna z zegarem , nie dość ze jest ucharakteryzowana jakby przeszła cieżką chorobę - tutaj kłania sie też zimne
światło - to ma zółte paznokcie. Czy ktoś Ci pomagał w tej sesji? Jako że fotografujesz dopiero pół roku, popracuje jeszcze
troche ze światłem naturalnym, które wybacza błędy. Idź do studia tylko z kimś doświadczonym.
Pozdrawiam![]()
A mi się jedynka podoba. Dodam tylko, że łańcuszek i gorset czy stanik mi nie leży. Łańcuszek można zdjąć a koszulę wyżej zapiąć żeby dziewczyny nie rozbierać i stanika/gorsetu nie było widać. Jasny policzek i ciemne okolice oka to zamierzony efekt? Jedynka inspirowana zegarami Salvadora Dalí? Faktycznie żółte paznokcie wyglądają średnio. Trójka zdecydowanie najlepsza! Gratki
Z kolegą Rafałem63 niestety nie mogę się zgodzić co do "idź do studia tylko z kimś doświadczonym". Oczywiście coś takiego bardzo pomaga ale jak widać po 3ce coś już wiesz o świeceniu choć brak mi mocniejszej i bardziej z postawionej z tyłu kontry która dodałaby głębi zdjęciu.
P.S.
Sam mam za mało odwagi, żeby coś ze studia tu wrzucić - wiem, że mam sporo roboty przed sobą.
P.P.S.
Ja tylko amator jestem więc to moje prywatne - niefachowe zdanie.
Proces twórczy:
KTO PYTA WIELBŁĄDZI
DziękiJedynka w sumie zainspirowana impulsem, znaleźliśmy w kanciapie zegar i chcieliśmy wykorzystać. Niestety co do stanika nie dopatrzyłem się tego przy cykaniu, ale poza tym zdj mi się podobało i zdecydowałem się wrzucić. Co do studia pomagał mi bardziej doświadczony kolega, ja na razie jestem za cienki w butach żeby wszystko sobie usawić samemu. Liczę że w miarę upływu czasu będę się rozwijał.
A na razie....
4.
Skontaktuj się z nami