Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13
    Oszczędny w słowach Awatar Kenobi
    Miasto
    prawie Wawcia

Domyślnie Na plaży, czyli mazy na piasku :)

Ciężko było uchwycić to dziecię solo, bo na plaży tłumy, ale się udało

D90+kit 18-105 | Nikkor 70-210 | Nikkor 50 1.8 D | SB-600 | + różne pierdółki

Domyślnie

w porzadku zdjecie. jakies wiaderko kolorowe by je chyba urozmaicilo...

a tak BTW: polecam taka dyskusje

Domyślnie

akustyk, myślę, że tutaj autor nie miał sprośnych myśli i chciał po prostu przedstawić jakże popularny widok na naszych plażach czyli... dzieciaka golasa babrającego się w piasku
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mihow
    akustyk, myślę, że tutaj autor nie miał sprośnych myśli i chciał po prostu przedstawić jakże popularny widok na naszych plażach czyli... dzieciaka golasa babrającego się w piasku
    nie mam co do tego watpliwosci. tylko mi sie skojarzylo z tamta dyskusja, a ze byla momentami zabawna, to podpialem

Miasto
    prawie Wawcia

Domyślnie

akustyk - no z tym wiaderkiem to nie wiem.. podoba mi się w tym zdjęciu naturalność.. czyli brak wiaderka A co do BTW, to zgadzam się z Twoimi poglądami w 100%.

Domyślnie

Kenobi, zapomniałem napisać o samym zdjęciu - bardzo fajne.

akustyk, także się z Tobą zgadzam w kwestii BTW
    Fotografujący powinien sam wyczuć kiedy jakie zdjęcie zrobić i komu. Jeżeli tego nie potrafi to niech ich po prostu nie robi bo może sobie albo komuś bidy narobić...
    D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kenobi
    akustyk - no z tym wiaderkiem to nie wiem.. podoba mi się w tym zdjęciu naturalność..
    w sumie, to mozesz miec racje. chyba faktycznie pomysl uzupelnienia czyms kompozycji nie jest najlepszy...

Domyślnie

Kenobi możesz napisać którym szkiełkiem to zrobiłeś??

BTW zdjęcie bardz ładne.

podr

Miasto
    prawie Wawcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nabutada
    Kenobi możesz napisać którym szkiełkiem to zrobiłeś??

BTW zdjęcie bardz ładne.

podr
    Dzieki Szkiełko to oczywiście AF Nikkor 70-210mm f/4-5.6D. Moje ulubione. Choc zwykle jestem zmuszony strzelać kitem

Domyślnie

...a ja nie ruzumiem tego ogólnego przewrażliwienia związanego z pedofilią. Teraz każdy fotografujący nie do końca ubrane dziecko (cudze) na plaży przez nie siedzących w temacie fotografii jest uważany za pedofila. Wg. mnie trochę to całe zamięszanie jest przesadzone...
    LPR power ;-/
    Mnie się to zdjęcie podoba chociaż faktycznie przydała by sie obok jeszcze jakaś kolorowa zabawka plażowa, a co do zdjęcia ze wspomnianego forum to trochę za ciemne, ale za to tak jak powyższe bardzo naturalne...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów