Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Nocny plener

Domyślnie

1 i 3 nie podobaja mi sie kompletnie, 2 opcykana juz ale i tak mi sie podoba

Domyślnie

Kolego Gadula44 mógłbyś wyprostowac 3 i zaprezentować poprawioną?

Rozumiem że schody nie są za proste, ale zobacz na kolumnę ta jest prościutko
    D300 | 18-200 VR | 50 1.8 | S 170-500 APO | SB-900
    www.bosek.com.pl\galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bosek Zobacz posta
    Rozumiem że schody nie są za proste, ale zobacz na kolumnę ta jest prościutko
    no właśnie dlatego się nie da wyprostować
    może nawet tak być, że nie da się zrobić prosto, żeby i schody były poziome i było widać zza nich kolumnę tam gdzie chcesz i żeby ona była prosta. proste zdjęcie to nie tylko spód aparatu idealnie równoległy do ziemi (a raczej Ziemi).
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Aż kolega mnie zdenerwował "NIE DA SIĘ".

Proszę kolegi, może najpierw trochę kolega popracuje ze zdjeciami, i zademonstruje je na forum.
    Bo krytykantów jest sporo na tym forum.
    Tylko potrafią mierzyć linijkami cudze prace.
    D300 | 18-200 VR | 50 1.8 | S 170-500 APO | SB-900
    www.bosek.com.pl\galeria

bombel
    Gość

Domyślnie

CO prawda to prawda z tymi linijkami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    CO prawda to prawda z tymi linijkami...
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

Aż kolega mnie zdenerwował "NIE DA SIĘ".
    no. to teraz tylko tą beczkę na schodach zlikwiduj i będzie git. Za to ostrość do d....

p.s. cieszę się, że się nie obraziłeś i nie próbujesz obrazić mnie, mimo, że jestem wredny.
    staram się nie tylko krytykować zdjęcia, ale co autorowi po samych zachwytach, nieprawdaż?
    p.s. 2
    ja np. nie umiem zrobić nie tylko dobrego zdjęcia ale i multicytatu...

Domyślnie

Bo krytykantów jest sporo na tym forum.
    Ekhm... nie rozumiem. Albo rozumiem. Mamy się tylko zachwycać, tak? Tzn. zrobić tak aby tej krytyki nie było

1 - brak ostrości w tego typu krajobrazie/architekturze to lekka dyskwalifikacja
    2 - najciekawsze z serii ale nie porywa
    3 - nie przemawia do mnie taki kadr. I moim zdaniem nie jest prosta ta kolumna. Ale może mam krzywe biurko...

P.S. demonstrowałem nie raz swoje prace
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

tylko nr dwa, czysta ładna fotka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów