1 i 3 nie podobaja mi sie kompletnie, 2 opcykana juz ale i tak mi sie podoba
Szukaj
1 i 3 nie podobaja mi sie kompletnie, 2 opcykana juz ale i tak mi sie podoba
Kolego Gadula44 mógłbyś wyprostowac 3 i zaprezentować poprawioną?
Rozumiem że schody nie są za proste, ale zobacz na kolumnę ta jest prościutko
D300 | 18-200 VR | 50 1.8 | S 170-500 APO | SB-900
www.bosek.com.pl\galeria
no właśnie dlatego się nie da wyprostować
może nawet tak być, że nie da się zrobić prosto, żeby i schody były poziome i było widać zza nich kolumnę tam gdzie chcesz i żeby ona była prosta. proste zdjęcie to nie tylko spód aparatu idealnie równoległy do ziemi (a raczej Ziemi).
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Aż kolega mnie zdenerwował "NIE DA SIĘ".
Proszę kolegi, może najpierw trochę kolega popracuje ze zdjeciami, i zademonstruje je na forum.
Bo krytykantów jest sporo na tym forum.
Tylko potrafią mierzyć linijkami cudze prace.
D300 | 18-200 VR | 50 1.8 | S 170-500 APO | SB-900
www.bosek.com.pl\galeria
CO prawda to prawda z tymi linijkami...![]()
no. to teraz tylko tą beczkę na schodach zlikwiduj i będzie git. Za to ostrość do d....
p.s. cieszę się, że się nie obraziłeś i nie próbujesz obrazić mnie, mimo, że jestem wredny.
staram się nie tylko krytykować zdjęcia, ale co autorowi po samych zachwytach, nieprawdaż?
p.s. 2
ja np. nie umiem zrobić nie tylko dobrego zdjęcia ale i multicytatu...
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Ekhm... nie rozumiem. Albo rozumiem. Mamy się tylko zachwycać, tak? Tzn. zrobić tak aby tej krytyki nie było
1 - brak ostrości w tego typu krajobrazie/architekturze to lekka dyskwalifikacja
2 - najciekawsze z serii ale nie porywa
3 - nie przemawia do mnie taki kadr. I moim zdaniem nie jest prosta ta kolumna. Ale może mam krzywe biurko...
P.S. demonstrowałem nie raz swoje prace![]()
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
tylko nr dwa, czysta ładna fotka![]()
Skontaktuj się z nami