Szukaj
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
chróściel, coś jest jednak na rzeczy, i to nie tylko marketing najwidoczniej, że to się łączy i sprzedaje. I być może w specyficznych warunkach nie daje rady (które także opisałeś).
Nie mniej jednak oparte na swoich już kilkunastoletnich doświadczeniach przeżycia z gore i thinsulate, stwierdzam, że w moim wypadku te wskazane przeze mnie produkty się sprawdziły. Ale to nie wyrocznia.
PS. I nie pracuję w Cabelas- więc nie zależy mi na sprzedaży ich produktów
![]()
jeśli miałeś gumowce, jak to wspomniał ArtX, lub dobrze zaimpregnowaną [choćby fabrycznie] skórę buta.
jeśli nadal wierzysz w cud GTX, to proponuję zakupienie butów z wieloma przeszyciami, nie ze skóry, tego typu:
jak Ci w takich warunkach nie przemokną, to oznacza, że zrobiłeś w wała cały świati GTX jest jednak tym ósmym cudem świata.
No mam cos w ten desenMoze nie maja tylu przeszyc, ale troche sie ich znajdzie
I napewno impregnat nawet jak byl, to juz dawno zszedl. Czyli novadry jest lepsza od gtx?
![]()
sniper88, pomimo wszystko i mimo szczerych chęci, pogrążasz się...
![]()
Tak uwazasz? ok, moze to jest niemozliwe, ale te buty mi NAPRAWDE nigdy nie przemokly, chyba ze mi sie cos od gory nalalo przy przechodzeniu przez potoki itp. czy to cud to nie wiem, ale tak bylo.
bo widzisz... chwila przemyśleń i:
może też jest w drugą stronę: ta membrana zachowuje się po prostu jak guma i nie przepuszcza nic w dwie strony?
masz spoconą nogę w tym bucie? jak napiszesz, że nie, nic,a nic, to możesz lecieć do Decathlonu i powiedzieć spokojnie, że są właścicielami najlepszej membrany pod słońcem.
Pocić się stopa poci, nie powiem![]()
ale sniper, czytaj ze zrozumieniem cały wątek, a nie wybrane słowa....
Jak widzisz... w Twoim przypadku nie przemokły, w moim także.... - jeden wniosek
Wszyscy użyliśmy różnych butów, różnie uszytych i z różnych materiałów - drugi wniosek
Wszystkim mogło się wydarzyć to co się wydarzyło - trzeci wniosek
Wszystkim nam może się wydarzyć, to co innym się wydarzyło - czwarty wniosek
Więc implikując powyższe... nie ma złotego środka i ósmego cudu świata - za chróścielem![]()
i wszystko już jasne, czy mam nadal tłumaczyć, że fizyki nie da się oszukać?
dodam jedno: ja używałem butów z
1. jednego kawałka skóry na GTX,
2. jednego kawałka skóry bez GTX,
3. GTX, z wieloma przeszyciami,
4. wieloma przeszyciami bez GTX.
wszystkie przemakały. bez żadnego wyjątku. z tymże te na GTX niebotycznie długo schły.
i niestety, ale muszę Cię Ovserwator zmartwić! jest złoty środek i są to buty bez GTX na skórze licowej.
Ostatnio edytowane przez chróściel ; 01-03-2009 o 01:02
Skontaktuj się z nami