Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie [ski] Inferno-Rennen

Witam!
    Na początku chciałem się przywitać!
    Są to pierwsze fotki, które publikuje no forum, dlatego rozsądek prosi o wyrozumiałość, jeżeli popełniłem jakieś błędy. Jeżeli chodzi o zdjęcia proszę również o jakieś opinie i konstruktywną krytyke

Zdjęcia wykonane na zawodach gigantowych Inferno-Rennen, Szwajcaria, Murren. Zawody dla amatorów, ale z długą tradycją. Same zawody były wielkim zaskoczeniem, ponieważ o ich rozgrywaniu dowiedziałem się od osoby z którą jechałem krzesełkiem - generalnie wielki przypadek. Dlatego fotki robione "lepszym" kompaktem z pod znaku C.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

pozdr.
    SinkER II D200, D700

Domyślnie

Fajnie. Szkoda, że bardziej nie kładli się w zakrętach
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

To było niedaleko startu, kilka pierwszych bramek, jeszcze nie na ostrzejszych partiach. Dodatkowo to amatorzy (patrz foto 3 i brak profesjonalnego stroju). Stamtąd niestety nie mam zdjęć.
    SinkER II D200, D700

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

pojedziemy na narty to wytłumacze, że bez gumy i ochraniaczy da się ostro w zakręcie przebalansowac. A zdjęcia dobrze skadrowane, tylko właśnie mało ciekawe sytuacje ( bez dramatyzmu)
    robię je komórką.

Domyślnie

NIewszystkie dobrze skadrowane, 1 jakos mi niepasuje, 5 ten balagan u góry przeszkaza w odbiorze i 6 - wolna przestrzen raczej przed a nie za narciarzem
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

Ok, dzięki. Cenne uwagi.
    Następnym razem będę miał na uwadze.
    Jeżeli chodzi o 1, to raczej chodziło mi tylko o efektowną pozycję startową. Jest to 100% zdjęcie, bez kadrowania, dlatego nie udało uzyskać się formatu pozostałych zdjęć.
    pozdr.
    SinkER II D200, D700

Uprawnienia umieszczania postów