sugeruje cierpliwosc, bo za ok 15-30 min cos poleci do admina
Szukaj
sugeruje cierpliwosc, bo za ok 15-30 min cos poleci do admina
Grzeczność nakazuje mi podziękować - zawsze do usług!!!Zamieszczone przez Bogdan
![]()
POzdro!
D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!
4300 juz byl niedostepny; w koncu kupilem corce cp 4200; co prawda ssstrasznie malutki, ale ma troche pozytecznych rzeczy do nauki foto: 5 pol af, regulacja wb, 3 tryby pomiaru swiatla [matryca, cw i punkt), af-c i af-s; podobno jest tez duzo szybszy od 4300 [w koncu o ok. 2 lata swiezszy model]; powinna byc zadowolona
a co mu wykastrowali skoro spadła numeracja?
pozdrawiam Sebastian
szybko wertuje katalog; porownuje; ale chyba nic istotnego, jakby wskazywala numeracja; nawet chyba odwrotnie: 4200 ma soczewke ed [4300 nie], mniejsza waga [155 / 230 g], inna karta [sd / cf], 4200 ma reg iso: auto, 80,100,200,400 a w 4300 nie pamietam czy byla
wyglada na to, ze jest lepszy; chyba, ze cos pominalem
tak czy siak, na poczatek - wystarczajaco dobry
Dziwne![]()
Tak bez powodu zmiejszyli numeracje?? Cos musieli mu wykastrowac
Czytalem ostatnio jak zjechali Canona A85 - bo jest gorszy parametrami niz A80 - może Nikon zrobił odwrotnie![]()
pozdrawiam Sebastian
jesli sie do czegos dokopie, odpowiem, narazie wiem tyle, ile napisalem; o, jest jescze 1 roznica: 4200 ma mocniejsza lampe [ max zasieg 4300/4200 = 3,7m/4,5m]
Treaz to juz Bogdanie lepiej powiedz jak pierwsze zdjęcia wychodza![]()
pozdrawiam Sebastian
jeszcze nie wiem
dalem corce pudelko ze wszystkim [zadbalem tylko o dobre 1. naladowanie aku], poprosilem, zeby przeczytala instrukcje [gruba prawie jak do d70] i http://www.nikon.co.jp/main/eng/phot.../cbp/index.htm i tez o to, ze gdy zapelni karte [kupilem 128], by pokazala, co napstrykala
sam zrobilem wczesniej kilka klatek gratow na moim biurku; wydaje mi sie, z ostrosc, nasycenie, kontrast i pomiar swiatla - calkiem dobre
Skontaktuj się z nami