Na szybko
Szukaj
Na szybko
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
D700 + 35 + 85 i po co więcej?
szkoda zakrytej twarzyczki. czwartej z prawej![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
masz racjea pozatym fajne kolorki
|D300||MB-D10||24-70 f/2.8||70-200 f2.8||sb800|
... tylko z ostrością coś nie teges.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
JPG po zmniejszeniu nie wyostrzony, na papierze wygląda duuzo lepiej
Myślałem, że to raczej kwestia obróbki, bądź poruszenia.
Bo wydaje mi się, że i przed i za dziewczynami jest ostro.
Najważniejsze jednak , że na papierze jest OK.
BTW nigdy nie robiłem zdjęć ze studiówki, a za moich czasów studniówka była jedynie preludium do matury i balu maturalnego. Możesz coś napisać, o co chodzi z tymi podwiązkami na studniówkach w dzisiejszych czasach?
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Za moich czasów były czerwone majtkiI na szczęście nie trzeba było nimi rzucać
To jakiś przesąd maturalny z tym czerwonym kolorem
![]()
teraz bali maturalnych nie ma; ja nie wiem co to było:P
studniówka jest to impreze... no własnie jaka... to jest dobre pytanie, na które jest wiele odpowiedzi. Swoją studniówkę miałem dwa lata temu i była ona dla mnie imprezą szkolną, półoficjalną jednak, gdzie wszyscy wyskoczili na chwilę z formy. Powiem szczerze, ze to, czym jest studniówka zalezy od szkoły, w której się odbywa, jednak to już moze temat do cafe niz galerii
pytanie. Fotograf, czemu , czemu u nas nie robiłeś takich zdjęć ? hę? ;p
naprawdę fajne foto, super kolory, kontrast, sala, no i dziewczyny oczywiście :P
a jeszcze jedno, na jakim czasie robiłeś to foto, bo albo mi się wydaje albo jedna podwiązka jakby troszkę rozmyta była :P
Nikon D7100 + NIKON NIKKOR AF-S 17-55 f/2.8 + Nikon D70S + NIKON NIKKOR 18-105
Skontaktuj się z nami