JAki tam FF? Przy takiej GO to by musiał byc chyba z metrowy. Po prostu jakis źle sie skompresowało mz, albo ( i to bardziej) cos tam poPSułeś, przy obróbce.
Szukaj
JAki tam FF? Przy takiej GO to by musiał byc chyba z metrowy. Po prostu jakis źle sie skompresowało mz, albo ( i to bardziej) cos tam poPSułeś, przy obróbce.
Szary, cichy człowiek.
tak tez moze byc....
ja jednak widze pierwsze oko niezbyt ostre...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Zdjęcie robione obiektywem 50mm przy przysłonie 3,5f i sęk w tym że czas naświetlania 1/30s... (iso 200 aparat D80) A i teraz już wiem co oznacza FF - ale mój obiektyw jest nowysprawdzony, i wiesz że nic z nim nie jest - co najwyżej mi ręka się poruszyła
![]()
Moja galeria www.mandecki-media.pl
Rozumiem że nikt się nie wypowie? ? Czy znajdzie się ktoś odważny?
Na wardze i zębach jest ostra. Zależy gdzie celowałeśI sam nie widzisz czy ostre?
Nio i właśnie tu jest chyba problem - bo celowałem na oko prawe (lewe jak się patrzy) ... Jak mogę sprawdzić czy moj obiektyw nie ma FF lub FB
Eee.... nie wiem co to jest FB, kojarzę co najwyżej BFA sprawdzić możesz focąc kultowe bateryjki. Wiem, że to podła odpowiedź, ale użyj szukajki
![]()
Skontaktuj się z nami