Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturpop Zobacz posta
    Napisałem krótko i konstruktywnie, w zamian dostałem odpowiedź w postaci ataku personalnego. Coś tam o braku poszanowania, potrzebie wyspania się, a w ogóle to wypad jeśli się nie podoba.. ma być aplauz i zaakceptowanie.
    Rozumiem, ze to do mnie. Ja po prostu wyrazilem swoja opinie na temat Twojego podejscia do miasta,
    w ktorym mieszkasz. To nie byl post w stylu "wypad", a w stylu "zle i brzydko jest tu, to moze warto
    pojsc tam, gdzie jest ladnie" - co sie bedziesz meczyc Ja sam nie urodzilem sie tu, ale
    jak mialbym miec takie zdanie o Warszawie jakie przedstawiasz Ty - dawno by mnie tu nie widziano.
    Niestety Warszawa bardzo traci w oczach ludzi w calym kraju np. przez tych, ktorzy traktuja ja jak
    noclegownie - od pn do pt, a na kazdy weekend, kazde wolne dni wyjazd opowiadac tam skad
    pochodza o tym, w jakim to syfie przychodzi im spedzac tydzien - sam znam niestety mnostwo takich
    przypadkow. Powtorze jeszcze raz - po co sie meczyc - zawsze mozna sie przeprowadzic w jakies
    piekne miejsce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sawi Zobacz posta
    Rozumiem, ze to do mnie. Ja po prostu wyrazilem swoja opinie na temat Twojego podejscia do miasta,
    w ktorym mieszkasz. To nie byl post w stylu "wypad", a w stylu "zle i brzydko jest tu, to moze warto
    pojsc tam, gdzie jest ladnie" - co sie bedziesz meczyc
    Nie, zrobiłeś wycieczkę osobistą. Dziękuję bardzo za próbe zorganizowania mi życia prywatnego, ale niespecjalnie mnie takie porady interesują. Teksty w stylu 'zawsze można się wyprowadzić' są infantylne, po prostu życie nie jest takie proste. Nawet nie chce mi się tego tłumaczyć, szkoda klawiatury. Po prostu musisz przyjąć do wiadomości, że na wszystkie tematy istnieją różne punkty widzenia i umiejętność zaakceptowania tego faktu, a nawet podjęcia dyskusji merytorycznej zdecydowanie ułatwia życie. Obu stronom.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturpop Zobacz posta
    Teksty w stylu 'zawsze można się wyprowadzić' są infantylne, po prostu życie nie jest takie proste. Nawet nie chce mi się tego tłumaczyć, szkoda klawiatury.
    Mnie tam Twoje zycie osobiste kompletnie nie interesuje, a co do infantylnosci to watkotworca zapytal
    co polecamy oraz gdzie moze przenocowac? - a dostal informacje, ze Warszawa jest brzydka ( mimo iz
    sam napisal, ze za nia zatesknil - czyli nie jest taka zla skoro ludzie tesknia ) - to nie jest juz infantylne?
    Odrobina lokalnego patriotyzmu jest zdrowa, bo to wlasnie w tym otaczajacym najblizej nas swiecie
    spedzamy wiekszosc naszego zycia i wlasnie na ten swiat mamy najwiekszy wplyw - jak sie nie podoba
    to staramy sie zmienic go - na lepsze lub na inny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sawi Zobacz posta
    Mnie tam Twoje zycie osobiste kompletnie nie interesuje, a co do infantylnosci to watkotworca zapytal
    co polecamy oraz gdzie moze przenocowac? - a dostal informacje, ze Warszawa jest brzydka ( mimo iz
    sam napisal, ze za nia zatesknil - czyli nie jest taka zla skoro ludzie tesknia ) - to nie jest juz infantylne?
    Nie, po prostu wątek zdryfował w inną stronę. Nie pierwszy i nie ostatni raz. Mniejsza o to, z mojej strony EOT.

Domyślnie

Do arturpop czytając twoje posty mam wrażenie, że nic w Warszawie Ci się nie podoba, dużo reklam, biurowców ogólnie tak jak Ty to nazwałeś pasztet tak ?
    To powiedz mi co Ci się w Warszawie podoba ?

Domyślnie

Im mniej w tym miescie ludzi z negatywnym nastawieniem do niego - tym bardziej bedzie pozytywne.
    popieram, ładnie to ująłeś

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów